Νέο υβριδικό μοντέλο έρχεται από την Toyota

Toyota νέο υβριδικό μοντέλο

Μία ακόμα υβρδική πρόταση είναι έτοιμη να προσθέσει στην γκάμα της η Toyota, προαναγγέλλοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 16 Νοεμβρίου.

Με την βαρύγδουπη δήλωση ότι η υβριδική τεχνολογία αναγεννάται και μερικές αινιγματικές φωτογραφίες, η Toyota προαναγγέλλει την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου.

Για την ακρίβεια ενός νέου υβριδικού μοντέλου, το οποίο υπόσχεται να χαρίσει μια νέα πνοή σε μια τεχνολογία η οποία δείχνει να πνέει τα λοίσθια εξαιτίας της διάδοσης των αμιγώς ηλεκτρικών τετράτροχων.

Toyota νέο υβριδικό μοντέλο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ωστόσο υπάρχει μία αυτοκινητοβιομηχανία που μπορεί να κρατήσει την υβριδική τεχνολογία μέσα στο παιχνίδι τότε αυτή είναι η Toyota, έχοντας αφιερώσει σχεδόν τρεις δεκαετίες στην ανάπτυξη self charging υβριδικών συνόλων.

Μολονότι ότι το νέο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί από τους Ιάπωνες στις 16 Νοεμβρίου παραμένει άγνωστοι δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι πρόκειται για την επόμενη γενιά του γνωστού στους περισσότερους Prius.

Η αλήθεια είναι ότι η αινιγματική φιγούρα που δημοσίευσε η ιαπωνική φίρμα παραπέμπει στο δημοφιλέστερο υβριδικό μοντέλο του πλανήτη, ενώ ο επαναστατικός χαρακτήρας του μπορεί αν μη τι άλλο να υποστηρίξει το restart της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Toyota νέο υβριδικό μοντέλο

Ένα ακόμα στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στις 16 Νοεμβρίου θα αποκαλυφθεί η τέταρτη κατά σειρά γενιά του Toyota Prius αποτελεί το γεγονός ότι το ιαπωνικό μοντέλο μετρά ήδη επτά χρόνια στις περισσότερες αγορές του πλανήτη, χωρίς να καταφέρει να επαναλάβει την εμπορική επιτυχία των προκατόχων του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ακραίος σχεδιασμός του όπως άλλωστε και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αφήσει το τεχνολογικό του στίγμα στην υβριδική δυναστεία της Toyota, έσβησαν από πολύ νωρίς τις όποιες ελπίδες διάκρισης του Prius τρίτης γενιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ