Το νέο pickup της Hyundai πέρασε στην παραγωγή

Hyundai Santa Cruz

Το κορεάτικο Sport Adventure Vehicle, που συνδυάζει τις αρετές των SUV και των Pick-up που βρίσκονται στον πυρήνα του ενδιαφέροντος της αμερικανικής αγοράς, ξεκίνησε να παράγεται στο εργοστάσιο της Hyundai στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Το Santa Cruz, το πρώτο pick-up της Hyundai στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, δημιουργεί μια νέα κατηγορία διότι από τη μία πλευρά προσφέρει την άνεση, ποιότητα και ευρυχωρία του εσωτερικού ενός SUV, και ταυτόχρονα έναν ευπροσάρμοστο -αναλόγως των αντικειμένων μεταφοράς- χώρο φόρτωσης, με κάλυμμα που κλειδώνει και δεύτερο δάπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εργοστάσιο Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA), στο Montgomery της Αλαμπάμα, παρήγαγε το πρώτο Santa Cruz την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Είναι το πέμπτο μοντέλο της Hyundai που βγαίνει, ταυτόχρονα, από τις γραμμές παραγωγής του HMMA -μετά τα sedan Sonata, Elantra και τα SUV Santa Fe, Tucson- και για το λόγο αυτό χρειάστηκε μια μεγάλη επένδυση επέκτασής του.

Ο Jose Munoz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Motor North America, είπε πως το νέο Santa Cruz «με το τολμηρό του στιλ ανοίγει νέους δρόμους στην κατηγορία, για τη Hyundai και για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η προσαρμοστικότητα του ανοικτού χώρου φόρτωσης μαζί με την ασφάλεια της κλειστής καμπίνας ανταποκρίνονται στις εναλλασσόμενες ανάγκες των αγοραστών του που λατρεύουν την περιπέτεια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Hyundai Santa Cruz θα διατίθεται από αυτό το καλοκαίρι στην αμερικανική αγορά, αλλά είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα περάσει τον Ατλαντικό για να ανταγωνιστεί αρκετούς Ευρωπαίους αντιπάλους σε αυτή την αναπτυσσόμενη, και στην ήπειρό μας, κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ