Νέο Opel Astra Sports Tourer: Αποκάλυψη για τη νέα γενιά

Νέο Opel Astra Sports Tourer 2022

Η Opel προχώρησε στην παρουσίαση του νέου Astra Sports Tourer διευρύνοντας τις επιλογές στα αμαξώματα για το νέας γενιάς Astra.

Κομψό και δυναμικό ταυτόχρονα το νέο Opel Astra Sports Tourer έρχεται να προσφέρει τη λύση στους οικογενειάρχες που θέλουν έξτρα ευρυχωρία και πρακτικότητα χωρίς να θυσιάσουν το στιλ. Πραγματικά το νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυναμικό στις αναλογίες του με τις διακριτικές ακμές των φτερών του και την «Opel Vizor» μάσκα να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε αυτό.

Νέο Opel Astra Sports Tourer 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μικρομεσαίο Opel Astra Sports Tourer έχει μήκος 4.642 χλστ. με το πλάτος και το ύψος στα 1.860 και 1.480 χλστ. αντίστοιχα, με το μεταξόνιο να φτάνει στα 2.732 χλστ. Σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά το νέο Astra Sports Tourer είναι 60 χλστ. πιο κοντό, το μεταξόνιο του είναι μακρύτερο κατά 70 χλστ., ενώ μακρύτερο κατά 57 χλστ. είναι το μεταξόνιο και σε σχέση με την πεντάθυρη έκδοση του Astra.

Highlight του νέου station wagon της Opel ο χώρος αποσκευών με τη χωρητικότητα του να φτάνει στα 608 λίτρα με τα καθίσματα στη θέση τους και να επεκτείνεται έως και τα 1.634 λίτρα με την αναδίπλωση τους.

Νέο Opel Astra Sports Tourer 2022

Στο εσωτερικό και αναφορικά με τη σχεδίαση του ταμπλό δεν υπάρχουν διαφορές έναντι του hatchback Astrar αφού παρόν και εδώ είναι το ψηφιακό cockpit «Pure Panel». Το σύστημα πολυμέσων φέρει ασύρματης σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto από τη στάνταρ κιόλας έκδοση του, για συμβατά smartphones με την μεγάλη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας να δίνει πρόσβαση στα συστήματα υποβοήθησης του Astra αλλά και στον κλιματισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις τεχνολογίες που κάνουν το Astra Sports Tourer να ξεχωρίζει συγκαταλέγονται και τα προηγμένα full LED φωτιστικά σώματα «Intelli-Lux LED Pixel light» που έρχονται «απευθείας» από τα Insignia και Grandland, αλλά και τα εμπρός εργονομικά καθίσματα, τα οποία προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα άνεσης, σύμφωνα με τους Γερμανούς και φέρουν πιστοποίηση Aktion Gesunder Rücken e.V.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με τα συστήματα κίνησης, η Opel δεν έχει ανακοινώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες. Ωστόσο η ισχύς για τα συμβατικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου βρίσκεται μεταξύ 110 και 130 ίππων και φτάνει έως και τους 225 ίππους για την κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση. Τα συμβατικά σύνολα φέρουν στάνταρ εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο με τις ισχυρότερες εκδόσεις να προσφέρουν προαιρετικά και ένα αυτόματο οκτώ (8) σχέσεων.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ