Το νέο Fiat Fiorino στην ελληνική αγορά (τιμή)

Fiat Fiorino

Η νέα σειρά του Fiat Fiorino είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες με όφελος 2.000 ευρώ, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.   

Το Fiat Professional Fiorino, το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτου κατηγορίας, ανανεώνεται με ακόμα περισσότερα στοιχεία που κάνουν πιο αποδοτική και άνετη τη χρήση του.

fiat fiorino
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Fiat Professional πλέον εφαρμόζεται και στο νέο Fiorino, το οποίο διατίθεται με ένα εντυπωσιακό για την κατηγορία εξοπλισμό, χάρη και στην επιλογή του καινοτόμου πακέτου PACK TECNICO που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα mirroring, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής 7’’, επιλογή διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα), προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης, αισθητήρες στάθμευσης και εφεδρικό τροχό κανονικών διαστάσεων.

fiat fiorino

Ο πλούσιος εξοπλισμός ενισχύει περαιτέρω τον ευέλικτο και αποδοτικό χαρακτήρα του Fiorino, που πλέον εφοδιάζεται με κινητήρα diesel 1,3 MTJ προδιαγραφών Euro6.4 με απόδοση 95 ίππων και 200Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Η ισχύς του κινητήρα υποστηρίζει με άνεση τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς που προσφέρει αναλογικά με το μήκος του (3,96 μ.) το μοντέλο, με όγκο χώρου φόρτωσης έως 2,8κ.μ. και 535 κιλά ωφέλιμο φορτίο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η διαχρονική εστίαση της FIAT Professional στις ανάγκες του επαγγελματία, οδήγησε στη δημιουργία ενός πακέτου προνομίων που συνοδεύουν το Fiorino. Αυτό περιλαμβάνει: Χρηματική έκπτωση 2.000 ευρώ, Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ. και 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους που διαχρονικά προσφέρει η μάρκα μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών.Τα παραπάνω προνόμια λειτουργούν και συνδυαστικά ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει πάντα το μέγιστο όφελος σύμφωνα με τις ανάγκες του.  

Το νέο Fiorinο 1.3MTJ Euro6.4 είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμές από 20.440 ευρώ (περιλαμβάνει Φ.Π.Α. και όφελος FIAT Professional).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ