Νέο Citroen C4 C-Cross και E-C4: Επιτυχία μόλις από το ξεκίνημα

Citroen C4 C-Cross

Το νέο Citroen C4 C-Cross και το E-C4 έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρώτο 6μηνο του 2021 στην Ευρώπη, έχοντας λανσαριστεί μόλις στις αρχές της φετινής χρονιάς.

Ήδη και μέχρι και τον Ιούνιο, 30.855 καινούργια Citroen C4 C-Cross και E-C4 έχουν πωληθεί στην Ευρώπη, δείχνοντας να κερδίζουν το στοίχημα της προτίμησης του κοινού της ηπείρου μας.

Πολύ μεγάλη είναι η επιτυχία των μοντέλων στην αγορά της Γαλλίας, αφού είναι τα πρώτα σε πωλήσεις στην προτίμηση των πελατών λιανικής στην κατηγορία τους, καταλαμβάνοντας παράλληλα την 3η θέση των ταξινομήσεων συνολικά στα μικρομεσαία.

Citroen E-C4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ισπανία, το C4 είναι δεύτερο στις πωλήσεις των compact hatchback πίσω από την Toyota Corolla, στην Πορτογαλία τρίτο, ενώ πολύ καλά τα πηγαίνει και στην Ιταλία και το Βέλγιο.

Ειδικά τώρα για την ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, το E-C4, ήδη έχει καταφέρει να αφορά στο 15% όλων των πωλήσεων του Citroen C4, ενώ συνολικά στο 6μηνο είναι το τρίτο μοντέλο σε πωλήσεις στα compact ηλεκτρικά hatchback της Ευρώπης.

Citroen C4

Θυμίζουμε ότι το  Citroen C4 και το E-C4 είναι μια πρόταση που ξεχωρίζει στα μικρομεσαία μοντέλα, διαθέτοντας ξεχωριστό της στυλ, άνετο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης, diesel και ηλεκτρικού, με ισχύ από 100 έως και 155 ίππους.

Παράλληλα, το μοντέλο της Citroen διακρίνεται και από κάποια μοναδικά στοιχεία που εφαρμόζει, όπως τα Advanced Comfort καθίσματα και την ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions αμορτισέρ της, που εξασφαλίζουν και πάλι κορυφαία επίπεδα άνεσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen C4

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ