Νέες εκπτώσεις για το Toyota RAV4

Toyota RAV4 2020 1

Το ιαπωνικό SUV προσφέρεται με προωθητικές ενέργειες σε όλες τις εκδόσεις κινητήρα, με την τιμή εκκίνησης να καθορίζεται ελαφρώς πάνω από τα 26.000 ευρώ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε νέα έκπτωση για το δημοφιλές SUV της. Το ποσό της έκπτωσης είναι 1.000 ευρώ και αφορά όλες τις εκδόσεις κινητήρα, βενζίνη, υβριδικό και plug-in hybrid.

Πιο συγκεκριμένα, το βενζινοκίνητο RAV4 με τον 2.0 Valvematic των 175 ίππων διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο CVT και προσφέρεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή και τους τέσσερις τροχούς (AWD). Το υβριδικό RAV4 διατίθεται και αυτό με κίνηση στους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς και 2,5λιτρο βενζινοκινητήρα, με τις δύο εκδόσεις να συνδυάζονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο CVT κιβώτιο (e-CVT). Η συνδυαστική ισχύς στην πρώτη περίπτωση φτάνει τους 218 ίππους και στην δεύτερη τους 222 ίππους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota RAV4 2

Η κορυφαία plug-in hybrid έκδοση διαθέτει και αυτή βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων, αλλά συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης i-AWD και αυτόματο e-CVT κιβώτιο, με την συνδυαστική ισχύ στην συγκεκριμένη περίπτωση να φτάνει τους 306 ίππους. Η μπαταρία του συστήματος έχει χωρητικότητα 18,1 kWh, φορτίζει σε κάτι παραπάνω από 2μιση ώρες σε wallbox και εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 75 χλμ.. Επιπλέον, χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2 (22 γρ/χλμ.) δεν επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του με ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ενώ με λιανική τιμή προ φόρων ενδείκνυνται για εταιρική χρήση.

Toyota RAV4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή εκκίνησης με την έκπτωση έχει καθοριστεί στα 26.370 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης, στα 32.750 ευρώ για τις υβριδικές εκδόσεις και στα 50.950 ευρώ για τις επαναφορτιζόμενες υβριδικές.

Τέλος, όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από 6ετή εγγύηση για τα μηχανικά τους μέρη, με την μπαταρία των υβριδικών εκδόσεων να καλύπτεται για 11 χρόνια.

Toyota RAV4 3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ