Οι Ford Mustang Coupe και Mach-E σε ειδικές εκδόσεις Ice White Edition

Ford Mustang Coupe - Mach-E Ice White Edition

Η Ford παρουσίασε τη νέα έκδοση Ice White Edition, στο χρώμα του πάγου, για τις δύο εκδοχές της Mustang - η οποία παραπέμπει στο λευκό της Triple White Fox Mustang της δεκαετίας του 1990.

«Η Mustang είχε πάντα την ικανότητα να τραβάει την προσοχή στο δρόμο, αλλά η νέα Ice White Edition μπορεί -ακριβώς όπως η πρωταρχική Triple White Fox Mustang του '93- να γίνει μία από τις πλέον συλλεκτικές στις μελλοντικές γενιές. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε μια μακροχρόνια παράδοση της Mustang» είπε ο Jim Owens, διευθυντής marketing της Mustang.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτή την έκδοση η Ford εμπλουτίζει τις επιλογές εξατομίκευσης του εμβληματικού της αυτοκινήτου, και της καινοτομικής ηλεκτρικής SUV εκδοχής του, Mach-E. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που η δεύτερη προσφέρεται με πανομοιότυπο πακέτο εξοπλισμού με την Mustang Coupe, που διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Και στις δύο το έμβλημα της Mustang στο ρύγχος είναι λευκό. Οι μόνες διαφορές είναι ότι η Mach-E διαθέτει εσωτερικό σε γκρι χρώμα και ειδικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ενώ η Coupe έχει διαφορετικού σχεδιασμού ζάντες και εσωτερικές επενδύεις σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή είναι, άλλωστε, και η βασική διαφορά από την Triple White Fox του 1993, η οποία πέραν του ολόλευκου χρώματος του αμαξώματός της είχε και λευκό εσωτερικό, μαζί με άσπρη μαλακή οροφή στην Convertible εκδοχή της.

Στην αμερικανική αγορά, η νέα έκδοση Ice White Edition θα διατίθεται μόνο στις ακριβότερες εξοπλιστικές εκδόσεις των δύο Mustang, και οι παραγγελίες της θα ανοίξουν το Φθινόπωρο, ενόψει της παράδοσης των αυτοκινήτων στις αρχές του νέου έτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ