BMW Head Banner

Νέα στρατηγική για την Hyundai: Ποια καινούργια μοντέλα έρχονται

Hyundai Bayon 2024 1

Αλλαγή στρατηγικής για την Hyundai, η οποία θα ποντάρει πλέον και στα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Με την ηλεκτροκίνηση να μην προχωράει όπως είχε προβλεφθεί, βλέπουμε πολλούς κατασκευαστές να κάνουν αναστροφή στα πλάνα τους σχετικά με τα EV – η Hyundai δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε τόσο δραστική αλλαγή στρατηγικής αφού εξ αρχής είχε μία πιο… ουδέτερη θέση. Και δικαιώνεται με αυτή την επιλογή να επενδύει σε διάφορες τεχνολογίες.

Πράγμα που θα συνεχιστεί, πράγμα που επιβεβαίωσε ο νέο CEO της Hyundai Ευρώπης, Xavier Martinet, τονίζοντας την πληρότητα της ηλεκτρικής γκάμας του brand αλλά και την ευελιξία του: «Σύντομα, όταν δηλαδή το Concept Three θα μπει στην παραγωγή το επόμενο έτος, θα είμαστε η μοναδική μάρκα στην Ευρώπη που θα διαθέτει πλήρη γκάμα EV σε όλες τις κατηγορίες – από το μικρό Inster έως το μεγάλο SUV Ioniq. Αν οι πελάτες θέλουν EV, θα βρουν ό,τι θέλουν στη γκάμα της Hyundai».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως η Hyundai θα συνεχίσει να λανσάρει νέα αυτοκίνητα σε όλους τους τύπους καυσίμου: «Αφού η μετάβαση στα EV δεν προχωράει όσο γρήγορα πιστεύαμε όλοι, πρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε ό,τι ζητούν οι πελάτες και στις υπόλοιπες τεχνολογίες».

Στα σκαριά είναι σημαντικά ανανεωμένες εκδόσεις των compact i20 και Bayon, για τις οποίες ο Martinet πρόσθεσε: «Η κατηγορία Β έχει τεράστιους όγκους πωλήσεων στην Ευρώπη και θα λανσάρουμε νέα προϊόντα σε αυτή. Υπάρχει ξεκάθαρα μια ευκαιρία να αποκτήσουμε μερίδιο αγοράς και να κερδίσουμε νέους πελάτες. Τα ανανεωμένα i20 και Bayon θα περιλαμβάνουν υβριδική επιλογή, γιατί αυτό είναι που ζητούν οι πελάτες. Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να δώσουμε στον καταναλωτή αυτό που θέλει».

Και συνέχισε: «Πρέπει να έχουμε να προτείνουμε κάτι σε όλους τους πιθανούς πελάτες. Αν έχουμε μερίδιο σε EV, υβριδικά και οχήματα με θερμικούς κινητήρες, προστατευόμαστε από την αστάθεια της αγοράς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ