Νέα Renault Clio, Captur, Arkana και Megane E-Tech engineered για ακόμη περισσότερο στυλ

Renault Captur

Η Renault αποκάλυψε σήμερα τις νέες ειδικές εκδόσεις «E-Tech engineered» για όλα σχεδόν τα μοντέλα της, οι οποίες τονίζουν το στυλ τους σε συνδυασμό πάντα με την υβριδική τεχνολογία της μάρκας.

Οι νέες εκδόσεις αντλούν την έμπνευσή τους από το νέο ηλεκτρικό Renault Megane E-Tech, προσφέροντας ένα πιο τονισμένο design στο αμάξωμα, αλλαγές στο εσωτερικό, αλλά και περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού.

Στο εξωτερικό, ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από τιτάνιο στον εμπρός προφυλακτήρα, τα πλαϊνά, το πίσω μέρος και τις ζάντες. Επίσης, το λογότυπο της Renault και η ονομασία του αυτοκινήτου είναι χρωματισμένα σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν και νέα λογότυπα E-Tech Hybrid ή Plug-In Hybrid στο πίσω μέρος του κάθε μοντέλου. Η τελική νέα πινελιά αφορά στη γραφιστική ταμπέλα που βρίσκεται μπροστά από την πόρτα του οδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Arkana

Μπαίνοντας στην καμπίνα των E-Tech engineered εκδόσεων συναντούμε νέες ραφές σε απόχρωση τιτανίου στην ταπετσαρία, καθώς και χρυσές επενδύσεις στο ταμπλό και τους αεραγωγούς.

Το τιμόνι υιοθετεί το γράμμα «Ε» από το «E-Tech», ενώ στο μαρσπιέ των θυρών υπάρχει μια νέα ταμπέλα σε ντιζάιν που παραπέμπει στην αντίστοιχη ταμπέλα στην πόρτα του οδηγού.

Renault Megane E-Tech
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες E-Tech engineered εκδόσεις των μοντέλων της Renault συνδυάζονται με τις αμιγώς υβριδικές επιλογές των Renault Arkana, Captur και Clio, καθώς και τις plug-in υβριδικές των Captur και Megane. Η διάθεσή τους στην Ευρώπη ξεκινά μέσα στο μήνα για τα Clio, Arkana και Megane, με το Captur να ακολουθεί στη συνέχεια.

Renault Clio E-Tech

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ