Αυτή είναι η νέα μάρκα που έρχεται στην Ευρώπη -Με SUV 1.200 ίππων

YANGWANG U8

Η BYD θα κάνει την έκπληξη στην φετινή Έκθεση της Γενεύης και πέρα από τα μοντέλα με τον δικό της λογότυπο, θα παρουσιάσει και δύο νέες υπο-μάρκες που έχουν premium προσανατολισμό.

Η BYD ετοιμάζεται για δυναμική παρουσία στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης, μιας και θα ντεμπουτάρει στην ευρωπαϊκή αγορά δύο νέα sub-brands, τις YANGWANG και DENZA.

Σύμφωνα με την BYD, οι δύο νέες premium υπο-μάρκες, έτσι τις χαρακτηρίζει η εταιρεία, θα αναδείξουν την τεχνολογική τους αρτιότητα και τις πολλές δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η YANGWANG είναι το κορυφαίο premium sub-brand της BYD και προσφέρει κορυφαίες καινοτομίες και εμπνευσμένη τεχνολογία στα σύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
DiSus

Το YANGWANG U8 διαθέτει, σύμφωνα με την BYD, δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες: την πλατφόρμα e4 και το υδραυλικό σύστημα ελέγχου των κινήσεων του αμαξώματος DiSus-P. Η e4 της BYD είναι η πρώτη πλατφόρμα ευρείας παραγωγής στον κόσμο που φέρει τεχνολογία τεσσάρων ηλεκτρομοτέρ, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην ασφάλεια και την υψηλή απόδοση.

Σε σχέση με συμβατικά αυτοκίνητα, η νέα πλατφόρμα επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο των τεσσάρων τροχών και κινητήρων που διαθέτει. Χάρη στα τέσσερα μοτέρ και τον ανεξάρτητο έλεγχό τους από μια ισχυρή υπολογιστική μονάδα, επιτρέπουν στο YANGWANG U8 να κάνει περιστροφή γύρω από τον άξονά του.

Η ισχύς του YANGWANG U8 φτάνει τους 1.200 ίππους, χάρης στους δύο ηλεκτροκινητήρες, ενώ υπάρχει και ένας θερμικός κινητήρας 2,0 λίτρων, ο οποίος αναλαμβάνει τη φόρτιση των μπαταριών.

DENZA N7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το DiSus-P από την άλλη, είναι μια πατέντα της BYD που αυξάνει την ευελιξία και ελέγχει τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου σε διάφορες συνθήκες κίνησης και κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνει τον κίνδυνο ανατροπής, να ελαχιστοποιεί τις κινήσεις του σώματος των επιβατών σε καμπές υψηλής ταχύτητας, να ελέγχει αποτελεσματικά τις δυνάμεις που ασκούνται κατά την επιτάχυνση και την επιβράδυνση, και να προστατεύει το αυτοκίνητο από ζημιές σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Από την άλλη, η Denza που ιδρύθηκε το 2010 από την κοινοπραξία των BYD και Mercedes-Benz, θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες μάρκες στον χώρο της αυτοκίνησης και της παροχής υπηρεσιών, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους.

Έτσι λοιπόν, μετά το ντεμπούτο της DENZA με το 7θέσιο MPV D9 στην περσινή Έκθεση της Φρανκφούρτης, τώρα η BYD θα παρουσιάσει το DENZA D9 που θα κάνει ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα το 2025.

Denza 9
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την BYD, το νέο DENZA D9 διαθέτει προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας πληθώρα καινοτομιών στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της απόδοσης.

Μέσα σε μόλις έξι μήνες από την κυκλοφορία του στην κινεζική αγορά, το DENZA D9 είναι ένα MPV που ήδη διαγράφει καλή εμπορική πορεία. Αυτή την στιγμή, η DENZA είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης με το N7, ένα premium ηλεκτρικό crossover SUV μεσαίου μεγέθους που ξεχωρίζει για την σχεδίαση του και τον σπορ προσανατολισμό του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ