Η νέα μάρκα των Ιταλών έτοιμη να κατακτήσει την Ευρώπη

AEHRA ηλεκτρικό SUV έρχεται το 2025

AEHRA ονομάζεται η νέα ιταλική start up εταιρεία που θέλει να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεκινώντας από την κατηγορία των SUV.

Με το βλέμμα στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και την αρχή να γίνεται επί ευρωπαϊκού εδάφους η νεοσύστατη AEHRA αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του πρώτου μοντέλου στην σύντομη ιστορία της, το οποίο ανήκει στα SUV.

Τα μεγαλεπίβολα σχέδια της φιλόδοξης ιταλικής εταιρείας θα πάρουν βέβαια αρκετό χρόνο για να υλοποιηθούν αφού το πρώτο μοντέλο της AEHRA αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο το 2025 και μέχρι τότε δεν αναμένεται να δούμε κάποιο άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τους Ιταλούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν η AEHRA αναφέρεται στο πρώτο της μοντέλο απλά ως «SUV» και αυτό λογικά θα αλλάξει στο μέλλον όσο πλησιάζουμε προς την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου παραγωγής.

Το AEHRA SUV τοποθετείται στα μοντέλα της μεγάλης κατηγορίας με το μήκος του να φτάνει στα 5,1 μέτρα. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρά το μεγάλο μήκος αλλά και την μεγάλη συστοιχία μπαταριών που θα φέρει, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα έχει βάρος κάτω από δύο τόνους.

Για το σχετικά χαμηλό βάρος ευθύνεται κυρίως το αμάξωμα που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και από άλλα σύνθετα και ανακυκλωμένα υλικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με τις επιδόσεις, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόδοση μεταξύ 750 και 820 ίππων και την ύπαρξη τουλάχιστον δύο πανίσχυρων ηλεκτρικών κινητήρων με την κίνηση να φτάνει και στους τέσσερεις τροχούς.

Για την μεγάλη συστοιχία μπαταριών δεν έχει γίνει προς το παρόν λόγος για την ενεργειακή της χωρητικότητα. Ωστόσο η αυτονομία στην οποία στοχεύουν οι άνθρωποι της AEHRA είναι της τάξης των 800 χιλιομέτρων με μία φόρτιση.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που θα έχει το ηλεκτρικό SUV των Ιταλών και θα το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ενεργητική τετραδιεύθυνση και η αερανάρτηση, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε και τις σχετικές πληροφορίες για το επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης που θα φέρει.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ