Νέα εταιρεία μικροκινητικότητας Kosmomove από την Kosmocar

Kosmocar Kosmomove

Η Kosmocar δημιούργησε μια νέα εταιρεία Αστικής Μικροκινητικότητας, η οποία συγκεντρώνει υπηρεσίες και τεχνολογίες γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου και λοιπόν μορφών κινητικότητας.

Για να γνωρίσει τη νέα εταιρεία σε σημαντικούς πελάτες της, η Kosmocar φιλοξένησε διήμερη εκδήλωση στις 17 και 18 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις υπηρεσίες της Kosmomove μέσα από δραστηριότητες που προσφέρει. Ένα από τα highlights ήταν οι δοκιμές οδήγησης των προηγμένων ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen, συμπεριλαμβανομένων των ID.3, ID.4 GTX, ID.5, ID. Buzz, ID. Buzz Cargo, του Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron, RS e-tron GT, καθώς και των Skoda Enyaq iV και Enyaq Coupe RS iV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Kosmomove

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι πληροφορήθηκαν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για τον κόσμο της μικροκινητικότητας, με έμφαση στον σημαντικό ρόλο της Kosmoride στον τομέα των ηλεκτρικών ποδηλάτων, ηλεκτρικών σκούτερ και microcars. Η Kosmoride είναι το μοναδικό δίκτυο καταστημάτων μικροκινητικότητας στην Ελλάδα, και μεταξύ των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης ήταν οι κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων Stromer, Riese&Muller, Ducati, Giant, Moustache, καθώς και τα μοναδικά ηλεκτρικά σκούτερ της Silence. Ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν τα δύο μικροαυτοκίνητα Silence και Microlino. Οι παρευρισκόμενοι δημιούργησαν εικόνες για μια βιώσιμη αστική κινητικότητα τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, με την Kosmocar, την Kosmomove και την Kosmoride να ηγούνται στον δρόμο αυτό.

Kosmomove
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπρόσθετα, μέσω της παρουσίασης του προγράμματος «Αστυπάλαια: Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί», τονίστηκαν τα συστήματα Car-Sharing και Ride-Hailing που έχουν αναπτυχθεί και λειτουργούν σε συνεργασία με τον Όμιλο VW και είναι διαθέσιμα σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μέσω της εφαρμογής για κινητά AstyMOVE.

Η εκδήλωση προσέφερε με επιτυχία μια πλατφόρμα για την παρουσίαση της εκτεταμένης γκάμας υπηρεσιών που προσφέρει η Kosmomove, καθώς και για την επισήμανση του σημαντικού ρόλου της Kosmoride στον τομέα της μικροκινητικότητας. Οι παρευρισκόμενοι άφησαν τη συνάντηση με μία ζωντανή εικόνα για το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας και της επανάστασης της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Kosmomove

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ