Πήρε πινακίδες στην Ελλάδα το πρώτο όχημα πόλης Silence S04

Silence S04

Η Kosmoride, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την ισπανική Silence, ταξινόμησε το πρώτο όχημα πόλης της, το καινοτόμο S04.

To S04 είναι το πρώτο microcar της Silence, της ισπανικής εταιρείας που έγινε γνωστή από τα e-scooter S01 και S02, με την αποσπώμενη μπαταρία και την πολύ καλή αυτονομία στην πόλη.

Το νέο όχημα πόλης έχει μήκος 2,28 μέτρα, πλάτος 1,29 μέτρα και ύψος 1,59 μέτρα, όντας σε θέση να κινήσει με ευελιξία 2 ενήλικες επιβάτες μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Silence S04
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα χαρακτηριστικά του, παραμένει η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση που τροφοδοτείται από δύο αποσπώμενες μπαταρίες 5,6 kWh (11,2 kWh συνολικά), οι οποίες βρίσκονται τοποθετημένες στα 2 πλαϊνά του αμαξώματος.

Οι μπαταρίες αυτές μπορούν εύκολα να αποσπαστούν από το αμάξωμα και να φορτίσουν σε μια απλή πρίζα στη δουλειά ή το σπίτι του ιδιοκτήτη σε 7 με 9 ώρες.

Silence S04

To Silence S04 χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν ηλεκτροκινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος, μια με 8 και μια με 19 ίππους. Το μοτέρ αυτό αντλεί ισχύ από τις μπαταρίες και προσφέρει αυτονομία έως 149 χιλιομέτρων.

Η τελική ταχύτητα των δύο εκδόσεων είναι διαφορετική, με αυτή των 8 ίππων να περιορίζεται στα 45 χλμ./ώρα δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να αποκτηθεί και από νέους 16 ετών, ενώ η δεύτερη των 19 ίππων την αυξάνει στα 85 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Silence S04

To Silence S04 διαθέτει έναν πολύ καλό χώρο αποσκευών 313 λίτρων, ενώ συνοδεύεται στη χώρα μας και από έναν πλήρη εξοπλισμό.

Ανάμεσα στα βασικά του στοιχεία περιλαμβάνονται ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, συναγερμός, κεντρικό κλείδωμα, ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών και άλλα. Προαιρετικά προσφέρονται στοιχεία όπως το air condition και το ABS.

Silence S04

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ