Το Renault Twingo σε έκδοση Urban Night

Renault Twingo Urban Night

Με ένα λογοπαίγνιο της έκδοσης Urban Night με τους «ιππότες (knights) της πόλης», η Renault παρουσίασε μια νέα στιλιστική παραλλαγή του Twingo,

Το σχεδιαστικό τμήμα της γαλλικής εταιρείας δημιούργησε ένα μοτίβο με γραμμές που κυριαρχεί στην έκδοση Urban Night, με δύο εκδοχές: η ήπια περιλαμβάνει το μοτίβο μόνο στην τρίτη κολώνα, και διατίθεται δωρεάν, ενώ η πλήρης έκδοση «premium pack» επεκτείνει το ίδιο μοτίβο και στην οροφή και τις πίσω πόρτες. Το μοτίβο διατίθεται τόσο σε αχνή όσο και σε καθαρή εκδοχή, ώστε να ταιριάζει αντίστοιχα με το χρώμα του αμαξώματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πλήρες πακέτο του Twingo Urban Night περιλαμβάνει επίσης γυαλιστερές σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, λευκές γραμμικές στάμπες στη γρίλια και τη γραμματοσειρά «Urban Night X» στα καλύμματα των καθρεπτών.

Το γραμμικό μοτίβο του αμαξώματος συνεχίζεται και στην κονσόλα του εσωτερικού, επίσης με την ίδια γραμματοσειρά του «Urban Night X» - που βρίσκεται και στις πλάτες των καθισμάτων. Οι υπόλοιπες αλλαγές του διάκοσμου περιλαμβάνουν γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στο ταμπλό, ειδικά σχεδιασμένες επενδύσεις των θυρών και λευκές λεπτομέρειες στα μαύρα υφάσματα των καθισμάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «αστική» πλευρά αυτής της έκδοσης του Twingo ενισχύεται με περαιτέρω δυνατότητες συνδεσιμότητας και αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, καθώς το σύστημα πλοήγησης παρέχει πληροφορίες σε αληθινό χρόνο και η κάμερα οπισθοπορείας έχει αισθητήρες υπερήχων.

Η περιορισμένων αντιτύπων έκδοση Urban Night βασίζεται στο πακέτο εξοπλισμού Intens και διατίθεται στα λευκά χρώματα Cristal και Quartz, στο γκρι Moon Grey και στο μαύρο Diamond Black. Η τιμή του στη Γαλλία ξεκινά από τα 26.650 για το ηλεκτρικό Twingo E-TECH και από τα 17.300 για τις εκδόσεις με βενζινοκινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ