Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Suzuki Vitara

Suzuki Vitara Shinkai Edition 1

Η νέα ειδική έκδοση «Shinkai» έρχεται αποκλειστικά με διχρωμία στο αμάξωμα και επιπλέον εξοπλιστικά χαρακτηριστικά.

Η Suzuki παρουσίασε μία νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία «Shinkai» που φέρει ειδική διχρωμία στο αμάξωμα και πολλές λεπτομέρειες χρώματος μαύρου ματ.

Suzuki Vitara Shinkai Edition 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα «Shinkai» σημαίνει «βαθιά θάλασσα» στα ιαπωνικά και η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί ένα ακόμα μέσο για να κοινοποιήσει η Suzuki την συμμετοχή της στο «Clean Ocean Project». Το τελευταίο ασχολείται με την περισυλλογή πλαστικών από τις θάλασσες χρησιμοποιώντας καινοτόμες μηχανές συλλογής απορριμάτων.

Η νέα έκδοση του Vitara διατίθεται σε σκούρο μπλε χρώμα «Sphere Blue Pearl Metallic», με την σκουρόχρωμη οροφή να είναι βαμμένη με το «Galactic Grey Metallic». Επιπλέον, η έκδοση ξεχωρίζει από ορισμένα διακοσμητικά σε μαύρο ματ χρώμα και αυτοκόλλητα της έκδοσης στο πίσω φινιστρίνια.

Suzuki Vitara Shinkai Edition 3

Και οι δύο διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα με τις οποίες μπορεί να συνδυαστεί το νέο επίπεδο εξοπλισμού είναι υβριδικές, μία Mild και μία Strong Hybrid, με κίνηση στους εμπρός ή του τέσσερις τροχούς (ALLGRIP), με την Strong Hybrid έκδοση να συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων με δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών μέσω των paddles στο τιμόνι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από τον 1.4 BoosterJet και μια ηλεκτρογεννήτρια απόδοσης 14 ίππων και 53 Nm. Ο βελτιωμένος βενζινοκινητήρας τούρμπο των 1,4 λίτρων με τον άμεσο ψεκασμό αποδίδει 129 ίππους και 235 Nm.

Suzuki Vitara Shinkai Edition 4

Από την άλλη, κάτω από το καπό του Strong Hybrid VITARA βρίσκεται ο αναβαθμισμένος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας DualJet των 1,5 λίτρων, που αποδίδει 102 ίππους και 138 Nm. Συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 33 ίππους και 60 Nm και συνδυάζεται με αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων με paddles στο τιμόνι για μεγαλύτερη συμμετοχή του οδηγού. Η συνδυαστική ισχύς της έκδοσης Strong Hybrid φτάνει τους 116 ίππους και, ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά για περίπου 5 χλμ. με ταχύτητα έως και 60 χλμ./ώρα.

Στον τομέα του εξοπλισμού, η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής «Shinkai» βασίζεται στην πλούσια GLX Sunroof που διαθέτει μεταξύ άλλων, πανοραμική οροφή, ημιδερμάτινο σαλόνι με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ενεργό σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα ενημέρωσης αλλαγής λωρίδας, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα ενημέρωσης τυφλού σημείου, σύστημα ενημέρωσης κυκλοφορίας κατά την οπισθοπορεία, κάμερα οπισθοπορείας 360 μοιρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Suzuki Vitara Shinkai Edition 6

Ενημερωτικά, το Suzuki Vitara έρχεται στη χώρα μας σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, GL, GL+ και GLX, και μπορούν να συνδυαστούν και με τα δύο υβριδικά συστήματα κίνησης.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ