Νέα έκδοση Nissan Juke Kiiro

Nissan Juke Kiiro νέα έκδοση 2022

Με το κίτρινο φλούο χρώμα να αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, η Nissan ανακοίνωσε τη νέα έκδοση Kiiro για το Nissan Juke.

Η νέα έκδοση Kiiro του Nissan Juke παίρνει το όνομα της από τη συγκεκριμένη ιαπωνική λέξη, η οποία στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σημαίνει κίτρινο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κίτρινο φλούο χρώμα κάνει την εμφάνιση του στο αμάξωμα της νέας έκδοσης του Nissan Juke και συγκεκριμένα έχει χρησιμοποιηθεί περιμετρικά του αμαξώματος στο κάτω μέρος του πίσω και του εμπρός προφυλακτήρα αλλά και στα μαρσπιέ.

Η αντίθεση που κάνουν τα κίτρινα φιλέτα είναι κάτι παραπάνω από έντονη αλλά και πολύ ταιριαστεί με το σκούρο γκρι χρώμα που έχει επιλεχθεί για το υπόλοιπο αμάξωμα, το οποίο η Nissan ονομάζει «Ceramic Grey».

Η έκδοση Kiiro φέρει μαύρες γυαλιστερές ζάντες διαμέτρου 19 ιντσών, ενώ διακρίνεται επίσης για τα ιδιαίτερα μοντέλα, με τα οποία έχουν διακοσμηθεί τόσο οι καθρέπτες όσο και μέρος της οροφής.

Στο εσωτερικό της νέας έκδοσης ξεχωρίζουν τα καθίσματα με τις νέες μαύρες και γκρι συνθετικές επενδύσεις, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τις κίτρινες ραφές που κάνουν την εμφάνιση τους τόσο σε αυτές όσο και στις επενδύσεις του κεντρικού υποβραχιόνιου, της κεντρικής κονσόλας, στις πόρτες αλλά και κατά μήκος του ταμπλό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα στην κεντρική κονσόλα βλέπουμε και μια αλουμινένια πλακέτα που φέρει το όνομα της έκδοσης, το οποίο κάνει επίσης την εμφάνιση του στο εξωτερικό του Juke και συγκεκριμένα στις πίσω κολώνες.

Αλλαγές κάτω από το καπό του Juke δεν συνοδεύουν την νέα ειδική έκδοση με το εν σειρά τρικύλινδρο μοτέρ του ενός λίτρου να δίνει και εδώ το «παρών» και να αποδίδει, με τη βοήθεια υπερσυμπιεστή εξάτμισης 114 ίππους και 200 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ προαιρετικά διαθέσιμο είναι και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με τις αλλαγές των σχέσεων να πραγματοποιούνται και από paddles που βρίσκονται στο τιμόνι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ