Νέα στιλάτη και πρακτική σειρά C-Series για τα Citroen C3, C3 Aircross, C4 και C5 Aircross

Citroen C3 C-Series

Η Citroen παρουσιάζει τη νέα C-Series σειρά εκδόσεων για τα C3, C3 Aircross, C4 και C5 Aircross, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε αυτούς που αναζητούν το ξεχωριστό στυλ και την επιπλέον άνεση.

Οι νέες εκδόσεις C-Series προσφέρονται σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων των Citroen C3, C3 Aircross, C4 (και e-C4) και Citroen C5 Aircross, τοποθετούμενες ανάμεσα στις εκδόσεις Feel Pack και Shine Pack. Ξεχωρίζουν λόγω του έξτρα εξοπλισμού, αλλά και των μοναδικών χρωμάτων και επενδύσεων που ενσωματώνουν.

Το όνομα των εκδόσεων προέρχεται φυσικά από το «C» των μοντέλων της Citroen, ενώ αντιπροσωπεύουν και τις λέξεις Comfort (άνεση), Calm (ηρεμία) και Character (χαρακτήρας).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen C3 Aircross

Η Citroen ειδικά για τη νέα σειρά C-Series έχει δημιουργήσει ένα καινούργιο χάλκινο χρωματικό πακέτο με λεπτομέρειες στο αμάξωμα σε αυτή την απόχρωση, ενώ υπάρχουν ειδικά λογότυπα στο εμπρός και πλαϊνό μέρος των αυτοκινήτων.

Ανά μοντέλο, στο Citroen C3 η νέα C-Series έκδοση βασίζεται πάνω στο πακέτο εξοπλισμού Feel Pack και φέρει χάλκινες λεπτομέρειες στην οροφή, τους εμπρός προβολείς ομίχλης, τα πλαϊνά Airbumps, ενώ υπάρχει και λογότυπο C-Series στην πόρτα του οδηγού.

Ειδικής σχεδίασης είναι οι ζάντες των 16 ιντσών, υπάρχουν πίσω φιμέ τζάμια, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε νέα επένδυση ταμπλό, διάφορες χρωματικές λεπτομέρειες, αλλά και επιπλέον συστήματα ασφαλείας.

Στο C3 Aircross C-Series βρίσκουμε νέες ζάντες 16 ιντσών, φυσικά και πάλι διάφορες χάλκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και το ειδικό 3D λογότυπο C-Series στην πόρτα του οδηγού, καθώς και νέες επενδύσεις για τα καθίσματα, αλλά και έξτρα εσωτερικό εξοπλισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα Citroen C4 και e-C4, και πάλι το «παρών» δίνει το εξωτερικό πακέτο με τις χάλκινες λεπτομέρειες και το λογότυπο C-Series, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε ειδικούς χρωματισμούς, καθίσματα με επενδύσεις ύφασμα-δέρμα, αλλά και επιπλέον στοιχεία άνεσης.

Citroen C5 Aircross

Τέλος, στο μεγαλύτερο Citroen C5 Aircross C-Series, η νέα έκδοση φέρει πολλές επενδύσεις σε χάλκινο χρώμα στο αμάξωμα και το λογότυπο C-Series, αλλά και στάνταρ στοιχεία όπως ειδικά καθίσματα άνεσης στο εσωτερικό, την ανάρτηση Citroen Advanced Comfort, νέες αποχρώσεις, διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και σύστημα πολυμέσων, αλλά και επιπλέον συστήματα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ