Νέα αυτοκίνητα-ντισκοτέκ ακινητοποίησε η Τροχαία!

poli

Αφαιρέθηκαν 37 άδειες κυκλοφορίας, 27 άδειες οδήγησης και βεβαιώθηκαν 170 τροχονομικές παραβάσεις σε μια μέρα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι από την Τροχαία σε όλη την Επικράτειας με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την εφαρμογή του ΚΟΚ από τους οδηγούς.

Η Τροχαία Αττικής στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων πραγματοποίησε ελέγχους σε Γαλάτσι, Λυκαβηττό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Πειραιά, με σκοπό την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων παράνομων αγώνων, της μη χρήσης ζώνης ασφαλείας και κράνους, της ηχορύπανσης που προκαλείται από εξατμίσεις και ηχητικά συστήματα, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μόλις 24 ώρες βεβαιώθηκαν συνολικά 170 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι 49 αφορούσαν σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 14 σε έλλειψη καθρεπτών, οι 13 σε οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, οι 16 σε θορύβους, οι 12 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 10 σε Κ.Τ.Ε.Ο., οι 9 σε μη τοποθετημένη πινακίδα, οι 6 σε ανασφάλιστα οχήματα, οι 4 σε φιμέ μεμβράνες, η μία σε επικίνδυνους ελιγμούς, η μία σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και οι 35 σε λοιπές παραβάσεις. 

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 37 άδειες κυκλοφορίας και 27  άδειες ικανότητας οδήγησης, ενώ ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα και μεταφέρθηκε 1 όχημα.

Δείτε το video της Ελληνικής Αστυνομίας:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ