Μπορώ να αλλάξω λάδια σε κινητήρα που λειτουργεί; (video)

Αλλαγή λαδιών σε κινητήρα που λειτουργεί 2022

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι τολμηροί μηχανικοί με τα απαραίτητα «πειραματόζωα», οι οποίοι δίνουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος με... σώας τας φρένας.

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών το «πείραμα» που ακολουθεί στο παρακάτω video έχει καθαρά ακαδημαϊκό ενδιαφέρον αφού οι μέρες που κάποιος έκανε μόνος του την περιοδική συντήρηση στο όχημα του έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η πολυπλοκότητα των σύγχρονων κινητήρων εσωτερικής καύσης, η έλλειψη των απαραίτητων γνώσεων και εργαλείων αλλά και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου λειτουργούν αποτρεπτικά στη σχέση του σημερινού μέσου οδηγού με το αυτοκίνητο του και ακόμη περισσότερο όταν ο τελευταίος έχει διάθεση για πειράματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παραπάνω δεν ισχύει για τους συντελεστές του ρώσικου καναλιού στο Youtube «Garage 54», οι οποίοι καταφέρνουν να καθηλώσουν για μία ακόμη φορά το κοινό μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών και λοιπών κινητών συσκευών τους στην προσπάθεια τους να αλλάξουν λάδια σε έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης που βρίσκεται σε λειτουργία.

Αλλαγή λαδιών σε κινητήρα που λειτουργεί 2022

Ως «πειραματόζωο» οι Ρώσοι μηχανικοί της εκπομπής χρησιμοποιούν και αυτή τη φορά ένα παλιό Lada στην προσπάθεια τους όχι μόνο να αλλάξουν τα λάδια του κινητήρα του αλλά και το φίλτρο λαδιού.

Αν θέλετε και εσείς να μάθετε αν η αλλαγή λαδιών σε ένα μοτέρ που λειτουργεί είναι δυνατή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το ακόλουθο video, έπειτα από το οποίο σας συνιστούμε να μην το δοκιμάσετε στο δικό σας αυτοκίνητο καθώς ο κίνδυνος τραυματισμού, τόσο για εσάς όσο και για το μοτέρ είναι κάτι παραπάνω από πιθανός, ειδικά για τους σύγχρονους κινητήρες που έχουν και πολύ μικρότερες ανοχές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ