Συνεργασία μεταξύ Mazda και Panasonic Energy για την προμήθεια μπαταριών ιόντων λιθίου

Mazda CX-60 1

Με τη νέα μεσο-μακροπρόθεσμη συνεργασία των δύο εταιριών θα καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση των μπαταριών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Panasonic Energy και η Mazda ξεκινούν συζητήσεις με σκοπό να προμηθεύσει η Panasonic Energy τη Mazda με κυλινδρικές μπαταρίες ιόντων λιθίου αυτοκινήτων, που κατασκευάζονται στα εργοστάσια της Panasonic Energy στην Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική.

Ταυτόχρονα, η Mazda θα τοποθετεί τις μπαταρίες που προμηθεύεται από την Panasonic Energy σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο μισό της δεκαετίας που διανύουμε.

Panasonic Lithium Batteries
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Kazuo Tadanobu, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Panasonic Energy, δήλωσε: «Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά με γοργούς ρυθμούς προς την ηλεκτροκίνηση και πρωτοστατεί σε αυτή την τεχνολογία, η συνεργασία με τη Mazda θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη της αποστολής μας, να δημιουργήσουμε μια κοινωνία στην οποία η επιδίωξη της ευτυχίας και το βιώσιμο περιβάλλον εναρμονίζονται. Με την προηγμένη τεχνολογία και την πολύχρονη εμπειρία μας, θέλουμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών ιόντων λιθίου και θα επιταχύνουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών».

Mazda CX-60 PHEV 5

Ο Masahiro Moro, Διευθυντής και Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda, δήλωσε: «Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για την ηλεκτροκίνηση, η Mazda εργάζεται με τους συνεργάτες της σε τρεις φάσεις για να ανταποκριθεί ευέλικτα στις αλλαγές στις ρυθμιστικές τάσεις, στις ανάγκες των καταναλωτών και σε άλλους τομείς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την Panasonic Energy, η οποία υπήρξε πρωτοπόρος στις μπαταρίες ιόντων λιθίου αυτοκινήτων, αναπτύσσοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη μέσω των πρωτοβουλιών μας, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μας για την ηλεκτροκίνηση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ