Μυστηριώδης εμφάνιση της μιας και μοναδικής Bugatti των 11 εκατομμυρίων ευρώ

Bugatti La Voiture Noir

Με κινητήρα W16 8.0 λίτρων και 1.500 ίππους, η Bugatti La Voiture Noire παραδόθηκε στον ένα και μοναδικό ιδιοκτήτη της - ενώ ένα εκθεσιακό πρωτότυπο κάνει το γύρο της Ευρώπης.

Η Bugatti παρουσίασε την τελική έκδοση της La Voiture Noire τον περασμένο Ιούνιο, και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ήδη παρέδωσε το ένα και μοναδικό της αντίτυπο, με τιμή 11 εκατομμυρίων ευρώ, στον ιδιοκτήτη της - που φυσικά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Παρόλα αυτά, ένα εκθεσιακό αντίτυπο της La Voiture Noire, χωρίς φυσικά τον 16κύλινδρο κινητήρα των 1.500 hp και 1.600 Nm ροπής, κάνει το γύρο του κόσμου. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς ένας blogger το παρατήρησε να ξεφορτώνεται από ένα φορτηγό μπροστά από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Londoner Hotel.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Bugatti La Voiture Noire

Το ίδιο αντίτυπο ήταν αυτό που η γαλλική εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης το 2019, και επίσης ήταν ένα από τα πιο διακεκριμένα εκθέματα της εκδήλωσης Concorso d' Eleganza στη Villa d'Este λίγους μήνες αργότερα.

Το αντίτυπο της La Voiture Noire στάλθηκε στο Λονδίνο από τη γαλλική εταιρεία για να αποτελέσει το εκθαμβωτικό έκθεμα στην εκδήλωση παρουσίασης της αντίστοιχα σπάνιας, παραασκευασμένης σε ένα μόνο μπουκάλι 15 λίτρων, σαμπάνιας 'La Bouteille Noire' από την εταιρεία Champagne Carbon.

Bugatti La Voiture Noire
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια σαμπάνια που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να γιορτάσει την La Voiture Noire. Του μπουκάλι των 15 λίτρων είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα, και χρειάστηκε 37 διαφορετικά στάδια και 150 εργατοώρες για τη χειροποίητη δημιουργία του.

Μετά από αυτή την εκδήλωση, η Bugatti La Voiture Noire θα εκτίθεται στη Leister Square του Λονδίνου μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

Bugatti La Voiture Noire
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ