Το MINI John Cooper Works μπαίνει στο Nurburgring

mini cooper s

Ένα εντελώς νέο MINI John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 θα αγωνιστεί με τον αριθμό εκκίνησης #126 στην κατηγορία VT2-FWD στον φετινό 24ωρο αγώνα στο Nürburgring.

Επιπλέον, το αγαπημένο αγωνιστικό αυτοκίνητο του κοινού, ένα κόκκινο MINI John Cooper Works #112 από τον περσινό 24ωρο αγώνα στο Nürburgring (που συμπλήρωσε επέτειο 50 ετών), εξελίχθηκε συστηματικά κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος στο Nürburg και θα εκκινήσει και πάλι στην κατηγορία SP3T.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην πορεία μας να γίνουμε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα, εργαζόμαστε πολύ εντατικά πάνω σε ιδέες για μοντέλα John Cooper Works με ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης. Είμαστε ευτυχείς που δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα MINI John Cooper Works από την Bulldog Racing σηκώνουν τη σημαία μας σε αυτόν τον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring», σχολιάζει η Stefanie Wurst, επικεφαλής της μάρκας MINI.

Ο Charlie Cooper (GBR), του οποίου ο παππούς John Cooper εφηύρε το Mini Cooper το 1961, θα κάνει το ντεμπούτο του σε 24ωρο αγώνα, έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο αγώνες NLS το 2023. Πριν από αυτό, ο Άγγλος είχε προκριθεί με επιτυχία για το DMSB Permit Nordschleife. Η υπόλοιπη σύνθεση των οδηγών, καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες των αγωνιστικών αυτοκινήτων, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ