Το απόλυτο «πακέτο»: Μια Mercedes-AMG G63, ένα ταχύπλοο κι ένα ρολόι για 1,4 εκατ. ευρώ

Brabus Stealth Green Package

Ένα ταιριαστό σετάκι από μια θηριώδη Mercedes-AMG G63, ένα ταχύπλοο 900 ίππων και ένα εκλεπτυσμένο ρολόι περιλαμβάνει το πακέτο Stealth Green Exclusivity της Brabus, με κάπως «τσιμπημένη» τιμή.

Για την ακρίβεια, το σκληροπυρηνικό SUV της μεγάλης αυτής προσφοράς είναι ένα Brabus 800, το οποίο έχει χτιστεί πάνω στη Mercedes-AMG G63 4x4². Κινείται από τον τετράλιτρο twin-turbo κινητήρα V8 των 800 ίππων και των 1.000 Nm ροπής, που του εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,6 δευτερόλεπτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, λόγω της χρήσης off-road ελαστικών η Brabus έχει περιορίσει την τελική ταχύτητα του SUV στα 210 km/h. Οι επεμβάσεις του οίκου βελτιώσεων στο αμάξωμα περιλαμβάνουν νέο προφυλακτήρα με «εργάτη», του οποίου ο μηχανισμός έχει ελκτική ισχύ 4.500 κιλών.

Στην οροφή, το αεροδυναμικό κάλυμμα της σχάρας πάνω από το παρ-μπριζ περιλαμβάνει δύο επιπλέον LED προβολείς, ενώ η σχάρα είναι προσβάσιμη μέσω σκάλας στο πίσω μέρος. Πολλά σημεία του αμαξώματος έχουν γυμνά τμήματα ανθρακονημάτων, ενώ οι τροχοί έχουν διάσταση 22 ιντσών.

Στο εσωτερικό, οι ιδιαίτερα «φωτεινές» επενδύσεις είναι κατασκευασμένες από μικροΐνες Dinamica, στην απόχρωση Sunrise της Brabus και με ραφές σε σχήμα διαμαντιού. Περιμετρικά, οι επενδύσεις του ταμπλό, της κονσόλας και των θυρών συνδυάζουν το αλουμίνιο με τα ανθρακονήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ταχύπλοο είναι ένα Brabus Shadow 900 Stealth Green Signature Edition, που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το φινλανδικό ναυπηγείο Axopar. Χρησιμοποιεί δύο V8 μηχανές Mercury Marine 450R χωρητικότητας 4.6 λίτρων, που αποδίδουν μαζί 900 ίππους. Έτσι, η τελική ταχύτητα αγγίζει τους 60 κόμβους (111 km/h).

Η καμπίνα του σκάφους είναι επενδεδυμένη με το πολυτελές αδιάβροχο υλικό TechFX, στο ίδιο χρώμα Sunrise όπως το εσωτερικό της G63. Ο καπετάνιος του σκάφους το χειρίζεται μέσω δύο ψηφιακών οθονών αφής Simrad.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, το ρολόι του πακέτου αυτού της Brabus είναι ένα Panerai Submersible S Brabus Verde Militare Edition. Το μεγάλο του πλαίσιο 47 χιλιοστών είναι κατασκευασμένο από το υλικό Carbotech (συνθετικό ανθρακόνημα) και ο μηχανισμός του παίρνει την ενέργειά του από την κίνηση. Είναι αδιάβροχο για βάθος 300 μέτρων.

Το πακέτο Stealth Green Exclusivity των τριών αυτών υπερ-πολυτελών δημιουργιών της Brabus κοστολογείται 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μεμονωμένα μόνο το SUV θα πρέπει να καταβάλλει 718.500 ευρώ, ενώ το ρολόι από μόνο του τιμάται περίπου 48.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ