Μια βόλτα δίπλα στον Charles Leclerc, με μια Ferrari Roma στους δρόμους του Μαϊάμι

Ferrari Roma

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της έκδοσης του 2022 του videogame F1 22, λίγοι τυχεροί απέκτησαν την ευκαιρία να καθίσουν στο μπάκετ μιας Ferrari Roma, με οδηγό τον Charles Leclerc.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari, είναι προσβευτής της εταιρείας EA Sports που ανέπτυξε το λογισμικό το videogame F1 22. Στο πλαίσιο λοιπόν την προώθησης του παιχνιδιού στην Αμερική, ο 24χρονος προσέφερε σε λίγους τυχερούς Αμερικανούς την ευκαιρία για μια βόλτα δίπλα του, στο μπάκετ μιας Ferrari Roma, για περίπου 25 χιλιόμετρα στους δρόμους του Μαϊάμι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Charles Leclerc
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι κινούνταν σε δημόσιους δρόμους, ο οδηγός της Scuderia έδωσε μια ιδέα στους νικητές για την ισχύ και την αίσθηση του ιταλικού supercar, και των 612 ίππων V8 twin-turbo κινητήρα του. Όπως, για παράδειγμα, της επιτάχυνσης 0-100 km/h σε 3,4 δευτερόλεπτα, σε κάποιον από τους αυτοκινητόδρομους της αμερικανικής παραλιακής λουτρόπολης.

Ο Leclerc φυσικά δοκίμασε και ο ίδιος το παιχνίδι F1 22, και αποκάλυψε ότι έχει περάσει και ο ίδιος αρκετές ώρες στο παρελθόν παίζοντας παλαιότερες εκδόσεις του ίδιου παιχνιδιού. «Έπαιζα το παιχνίδι F1 από τότε που ήμουν παιδί και ονειρευόμουν μια μέρα να φτάσω στη Formula 1. Μεγάλωσα με αυτό το παιχνίδι και τώρα είναι συγκλονιστικό να ζω στην πραγματικότητα την εμπειρία που αποκομίζω στην εικονική πραγματικότητα του παιχνιδιού», τόνισε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης είπε ότι οι προσομοιώσεις της αγωνιστικής οδήγησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για την πραγματική οδήγηση σε μια συγκεκριμένη πίστα. Όπως εξήγησε, πριν από κάθε αγώνα κάνει αρκετή πνευματική και σωματική προπόνηση που περιλαμβάνει «πολλή φαντασία, δηλαδή να φαντάζεσαι τον τέλειο γύρο στη συγκεκριμένη αυτή πίστα».

Με ένα παιχνίδι σαν το F1, τόνισε ο Leclerc, μπορείς να αποκτήσεις ενδείξεις για τα σημεία φρεναρίσματος και να μάθεις με ακρίβεια κάθε σημείο της πίστας. Φυσικά, η εμπειρία της πραγματικής οδήγησης μιας F1 περιλαμβάνει διαρκείς εκρήξεις αδρεναλίνης, κραδασμούς, θορύβους και έντονες δυνάμεις g στο σώμα σου, και «είναι πολύ πιο βίαιη από όσο νομίζει ο κόσμος», όπως είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ