Μεταχειρισμένα Volkswagen και Ford από 300 ευρώ -Η λίστα με τα 10 φθηνά αυτοκίνητα

Volkswagen Polo

Η νέα δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ στη Σύρο περιλαμβάνει 10 αυτοκίνητα προς κυκλοφορία, με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 200 ευρώ.

Μια ακόμη δημοπρασία αυτοκινήτων ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο ΙΧ σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Η νέα δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 9:00 π.μ. στην Ερμούπολη της Σύρου και περιλαμβάνει 10 αυτοκίνητα για κυκλοφορία, αλλά και κάποια οχήματα τέλους κύκλους ζωής. Σημειώνεται ότι κάποια από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα φυλάσσονται σε χώρο στη Νάξο.

Το φθηνότερο αυτοκίνητο της λίστας είναι ένα Renault Megane hatchback του 2002 με κινητήρα βενζίνης 1,6 λτ., το οποίο ξεκινά από τα 200 ευρώ. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πρότασεις επίσης αποτελούν δύο VW Polo. Πρόκειται για ένα μοντέλο του 1998 με κινητήρα βενζίνης ενός λίτρου με τιμή στα 400 ευρώ, ενώ το έτερο έχει έτος κατασκευής το 1997 και κινείται από 1.600αρη κινητήρα βενζίνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault megane hatch

Παράλληλα, από τα 300 ευρώ ξεκινά ένα Ford Fiesta του 1995 με μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων, ενώ το ακριβότερο όχημα της λίστας είναι μία Mercedes Vito του 2001 στα 7.000 ευρώ.

λίστα δημοπρασία ΟΔΔΥ

Στους όρους που ανακοινώνονται η εγγύηση συμμετοχής για τα αυτοκίνητα είναι 300 ευρώ, και για Ο.Τ.Κ.Ζ. 100 ευρώ. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι τα αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και επομένως για να κυκλοφορήσουν απαιτούν κάποιες επισκευές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται όλες τις εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους Τελωνειακούς υπαλλήλους.

Μπορείτε να δείτε εδώ τη λίστα όλων των οχημάτων της δημοπρασίας, αλλά και τους όρους συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ