Ποιοι πιλότοι της Formula 1 παρέδωσαν τη Χρυσή Μπάλα στον Messi; (video)

Lionel Messi Χρυσή Μπάλα Fernando Alonso 2021 Alpine

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο κατέφθασε η Χρυσή Μπάλα στα χέρια του Lionel Messi με τη μεταφορά να πραγματοποιείται από παγκόσμιο πρωταθλητή Formula 1.

Ο Lionel Messi παρέλαβε την 7η Χρυσή Μπάλα (Ballon d'Or) στην καριέρα του, με τον Αργεντινό σούπερσταρ του ποδοσφαίρου να φτάνει έτσι σε ένα νέο ορόσημο στον διάσημο θεσμό που διοργανώνεται από το γαλλικό περιοδικό France Football.

Η εντυπωσιακή επίδοση του Messi, που αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του θεσμού με επτά Χρυσές Μπάλες στην πλούσια τροπαιοθήκη του, συνοδεύτηκε και από μια εξίσου εντυπωσιακή μεταφορά αλλά και παράδοση του βαρύτιμου βραβείου. Η μεταφορά της Χρυσής Μπάλας έγινε πραγματικότητα με την βοήθεια δύο εν ενεργεία πιλότων της Formula 1, εκ των οποίων ο ένας δις παγκόσμιος πρωταθλητής!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος φυσικά για τους Fernando Alonso και Esteban Ocon, τους δύο πιλότους της Alpine F1, με τη γαλλική εταιρεία να αποτελεί και επίσημο χορηγό του θεσμού.

Fernando Alonso και Esteban Ocon έφτασαν στο χώρο της εκδήλωσης οδικώς με τον Ισπανό πρωταθλητή της F1 -του 2005 και 2006 με την ομάδα της Renault- στο τιμόνι της νέας Alpine A110 S. Τα δύο βραβεία (ένα για τον Messi και ένα για την εξαιρετική Alexia Putellas την ποδοσφαιρίστρια της ομάδας γυναικών της Barcelona που κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα στις γυναίκες) είχαν τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ του σπορ γαλλικού coupe σε ειδικά κατασκευασμένη θήκη. Οι Alonso και Ocon μετέφεραν οι ίδιοι επί σκηνής τα δύο βραβεία φορώντας τα κράνη τους, για να αφήσουν αυτή την ευχάριστη έκπληξη για το κοινό μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ