Η Nissan παρουσιάζει το πρωτότυπο Max-Out Convertible

Nissan Max-Out convertible concept

Το εντυπωσιακό concept car της Nissan θα βρίσκεται στην κεντρική σκηνή του συμποσίου της Nissan για το μέλλον της αυτοκίνησης, που ξεκινά στην Ιαπωνία και θα διαρκέσει για ένα μήνα.

Το συμπόσιο περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων με την ονομασία Nissan Futures, και θα διεξαχθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας τις προσεχείς 30 ημέρες. Σε όλη αυτή τη διάρκεια το Max-Out Convertible Concept θα εκτίθεται στο χώρο, για να εξάπτει τη φαντασία των συμμετεχόντων και να τραβά την προσοχή στις μελλοντικές ανησυχίες της Nissan.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρωτότυπο Max-Out αποκαλύφθηκε το Νοέμβριο του 2021, μαζί με ακόμη τρία concepts cars που έφεραν την κοινή λέξη «Out» στην ονομασία τους: τα Chill-Out, Surf-Out και Hang-Out. Τότε, και τα τέσσερα αυτά πρωτότυπα υπήρχαν μόνο στον υπολογιστή ως ψηφιακά σχέδια, αλλά τώρα η Nissan αποφάσισε να κατασκευάσει και το φυσικό μοντέλο του Max-Out.

Περνώντας από τον ψηφιακό στον αληθινό κόσμο, το πρωτότυπο απέκτησε σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και στις ζάντες ένα τρισδιάστατο μοτίβο διαφόρων γεωμετρικών σχεδίων και γραμμών, σε μπλε ή πράσινο neon, που υπνωτίζει το βλέμμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εξίσου «διαστημικό» του εσωτερικό περιλαμβάνει μια τεράστια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με εντυπωσιακά γραφικά, και ένα εξίσου προηγμένο τιμόνι. Προς το παρόν η Nissan δεν έχει δημοσιεύσει τις ιδέες σχετικά με το σύστημα που θα μπορούσε να κινεί το Max-Out, αλλά το μέλλον έτσι κι αλλιώς είναι ηλεκτρικό.

Προς το παρόν, επίσης, δεν γνωρίζουμε αν το σχέδιο αυτό θα αποτελέσει τη βάση της μελλοντικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Nissan, ή αν κάποια από τις ιδέες που εισάγει στην αυτοκίνηση το πρωτότυπο αυτό θα βρει το δρόμο της προς τα αυτοκίνητα παραγωγής της ιαπωνικής εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ