Μεγάλος πλειστηριασμός 55 οχημάτων στην Κύπρο – Δείτε τα οχήματα

dimoprasia kipros 5

Ο πλειστηριασμός στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία περιλαμβάνει πλήθος μοντέλων, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα Toyota RAV4, μια θωρακισμένη Mercedes και ένα σκληροτράχηλο Mercedes Unimog.

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα θα έχουν όσοι λάβουν μέρος στον πλειστηριασμό που διεξάγει η κυβέρνηση της Κύπρου την Τρίτη, 29 Μαρτίου και ώρα 9.00 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, δίπλα από το αρχηγείο της Αστυνομίας.

Στο “σφυρί” θα βγουν 55 οχήματα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν μοντέλα όπως τα Opel Corsa, Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Toyota RAV 4 και Mitsubishi Pajero.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δικό τους μια θωρακισμένη Mercedes της Κεντρικής Τράπεζας, ορισμένα βαν όπως είναι τo Fiat Ducato, αλλά και ένα σκληροτράχηλο Mercedes Unimog .

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εξετάσουν τα οχήματα που βρίσκονται στις αποθήκες των Κρατικών Αγορών & Προμηθειών, δίπλα από το ΣΟΠΑΖ στη Βιομηχανική περιοχή Παλλουριώτισσας, από την Τρίτη 22/3/2022 μέχρι και τη Δευτέρα 28/3/2022 (εκτός Σάββατο/Κυριακή) μεταξύ 8:00 π.μ.–1:00 μ.μ. καθώς και το πρωί του πλειστηριασμού μεταξύ 7:30-8:30 π.μ.

Στους κανονισμούς αναγράφεται ότι τα αντικείμενα πωλούνται στην κατάσταση που τα έχουν δει οι ενδιαφερόμενοι. Ο αγοραστής, επίσης, υποχρεούται αμέσως μετά την κατακύρωση, να πληρώσει το 50% της αξίας του αντικειμένου σε μετρητά ως προκαταβολή, και το υπόλοιπο ποσό μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες.

Σημειώνεται ότι στην τιμή αγοράς προστίθενται τα δικαιώματα δημοπρασίας (7%), και ΦΠΑ της τάξης των 19 ποσοστιαίων μονάδων.

Σε περίπτωση που μηχανοκίνητο όχημα παραμείνει στους χώρους των Υπηρεσιών Κρατικών Αγορών και Προμήθειων (ΥΚΑΠ) στο ΣΟΠΑΖ πέραν των 21 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία κατακύρωσης του, τότε αυτό θα θεωρείται ότι έχει  εγκαταλειφθεί από τον Αγοραστή και θα επαναπλειστηριαστεί.

Για να δείτε αναλυτικά τους όρους του πλειστηριασμού, αλλά και ολόκληρο τον κατάλογο με τα οχήματα μπορείτε να πατήσετε εδώ. 

dimoprasia kipros
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
dimoprasia kipros
dimoprasia kipros

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ