Με σύστημα τηλεματικής τα ηλεκτρικά λεωφορεία Yutong

yutong bus

Τοι διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΑ ενέκρινε την άμεση εγκατάσταση του συστήματος - Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο

Με γοργά βήματα προχωρά ο εξοπλισμός των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων της Yutong ώστε να μπορέσουν άμεσα να ξεκινήσουν τα δρομολόγια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την εγκατάσταση των φορτιστών των ηλεκτρικών οχημάτων στα αμαξοστάσια ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) προχωρά ένα βήμα παραπάνω εγκρίνοντας την εισήγηση για τον εξοπλισμό τηλεματικής της Advanced Transport Telematics, που συνέστησε ο Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης «Ένωση Προσώπων Intrasoft International S.A.Intrakat»., τον οποίο θα εγκαταστήσει η Intrasoft στα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία της Yutong.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο απόσπασμα πρακτικού της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΑ επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι: «Εγκρίνει τη διαδικασία σύναψης σύμβασης με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης κατ’ άρθρο 269 περ. γ’ υποπ. γγ’ του ν.4412/2016 με αντικείμενο την εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεματικής, συμπεριλαμβανομένου συστήματος αυτόματων καταμετρητών επιβατών (ΑΚΕ) στα 140 ηλεκτροκίνητα λεωφορεία που θα τεθούν σε κυκλοφορία στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης με αριθ. 53/2023 (ΑΔΑΜ: 23SYMV013522225) μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της εταιρείας με την επωνυμία «YUTONG BUS CO. LTD», προϋπολογισμού έως 150.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξουσιοδοτεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για κάθε θέμα που σχετίζεται με την πρόσκληση της εταιρείας με την επωνυμία ADVANCED TRANSPORT TELEMATICS S.A., ή και την εκτελούσα τις εργασίες NETCOMPANY – INTRASOFT S.A. καθώς και τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη προκήρυξη διαγωνισμού, κατά τις διατάξεις του άρθρου 269 περ. γ’ υποπ. γγ’ του ν.4412/2016.

Εξουσιοδοτεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για κάθε θέμα που αφορά στην εκτέλεση της παρούσας απόφασης. Το Διοικητικό Συμβούλιο επικυρώνει από τώρα την παραπάνω απόφαση, η οποία και θεωρείται άμεσα εκτελεστή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ