Με 300 χλμ./ώρα στην Autobahn και του «παίζει» φώτα να τον προσπεράσει (video)

300 χλμ ώρα προσπέρασμα

Βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο οδηγός μιας πανίσχυρης BMW M5 αντικρίζει στον εσωτερικό του καθρέπτη την προέλαση ενός άλλου οχήματος το οποίο έχει αναπτύξει τρομακτική ταχύτητα.

Αν υπάρχει ένας επίγειος παράδεισος για τους απανταχού φίλους της γρήγορης οδήγησης αυτός είναι η γερμανική Autobahn, όπου σε ορισμένα τμήματά του τα όρια ταχύτητας λάμπουν δια της απουσίας τους.

Δυναμικό «παρών» στην Autobahn δίνουν καθημερινά εκατοντάδες πανίσχυρα μοντέλα που έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους, επιδεικνύοντας τις εξωφρενικές επιδόσεις τους.

Δεν γίνεται, όμως, να αποσιωπηθεί το ότι θέτουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, μιας και ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
300 χλμ/ώρα προσπέραση Autobahn

Πρόσφατα, τμήμα της Autobahn καταλήφθηκε από τρία γερμανικά μοντέλα που ανέπτυξαν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, αφήνοντας άναυδους τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι μία BMW Μ5 που κυκλοφορεί στον αυτοκινητόδρομο, συνοδεία μίας Mercedes-AMG E63 και ενός Audi RS6 Avant.

Αίφνης ο οδηγός του βαυαρικού σεντάν βυθίζει το πόδι του στο γκάζι, με το κοντέρ να εκτοξεύεται στα 300 χλμ./ώρα, προσπερνώντας… σαν σταματημένα τα υπόλοιπα οχήματα του δρόμου.

Πρόκειται για μία – φυσικά επικίνδυνη και ασυνείδητη - οδηγική παράσταση, η οποία μέλλει να τερματιστεί από την εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη.

Την ώρα που η BMW M5 πιάνει τα 300 χλμ./ώρα, ο οδηγός της αντικρίζει στον εσωτερικό καθρέπτη ένα άλλο όχημα, το οποίο πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις το βαυαρικό σεντάν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όχημα πίσω από την BMW M5 μοιάζει να κινείται με ταχύτητα που υπερβαίνει τα 300 χλμ./ώρα, όπως αποδεικνύεται και από το σινιάλο με τα φώτα, ώστε να γνωστοποιηθεί η πρόθεση προσπεράσματος.

Η εμφάνιση του απρόσκλητου επισκέπτη… τρομοκρατεί αφενός τον οδηγό της BMW M5 και αφετέρου τον συνοδηγό, ο οποίος τερματίζει τη βιντεοσκόπηση. Και επομένως παραμένει άγνωστη η κατάληξη της συγκεκριμένης αναπάντεχης συνάντησης.

Πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι το carandmotor απλά αναπαράγει το συμβάν και, φυσικά, δεν επικροτεί τέτοιου είδους περιστατικά τα οποία συνιστούν απειλή για την ασφάλεια στους δρόμους και δεν προάγουν το δόγμα του για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ