Μαθήματα οδήγησης με Porsche: Αυτή είναι η ακριβότερη σχολή οδηγών στον κόσμο (video)

driving lessons dubai

Όσοι ταξιδέψουν στη μέκκα του τουρισμού και μεγαλύτερο επιχειρηματικό κόμβο παγκοσμίως μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα οδήγησης πίσω από το τιμόνι Range Rover και Porsche Cayenne.

Ντουμπάι. Μια λέξη που έχει καταστεί συνώνυμο της πολυτελούς διαβίωσης, ένας επίγειος – για τους έχοντες και κατέχοντες - παράδεισος με θεόρατους ουρανοξύστες, πελώρια εμπορικά καταστήματα και τεχνητά νησιά.

Μεταξύ άλλων, πρόκειται και για έναν τόπο-ωδή στα supercars. Θα τα συναντήσεις σε αφθονία στον δρόμο ή θα τα παρατηρήσεις να βρίσκονται στις υπηρεσίες της τοπικής αστυνομίας (δείτε εδώ) και να αποτελούν τον φόβο και τρόμο όσων τόλμησαν να διαταράξουν το παραμυθένιο κλίμα.

Από πανάκριβα μοντέλα, όμως, βρίθουν και κάποιες σχολές οδηγών που παρέχουν υπηρεσίες… μύησης των επισκεπτών στα μυστικά της χλιδάτης αυτοκίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορωνίδα αποτελεί η σχολή Emirates Driving School, η φήμη της οποίας γιγαντώθηκε μετά την πρόσφατη επίσκεψη που έλαβε από τον Sergi Galiano, έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της πασίγνωστης αυτοκινητικής Youtuber, Supercar Blondie.

Ο Galiano παρευρέθηκε σε αυτή τη ξεχωριστή σχολή οδήγησης, απολαμβάνοντας τη συντροφιά της πρώην κοπέλας του.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να κάτσουν πίσω από το τιμόνι μιας υπερπολυτελούς Mercedes-Benz G-Wagon αξίας 250.000 ευρώ, με τον προϊοντικό κατάλογο να περιλαμβάνει επίσης και άλλα τετράτροχα στολίδια, μεταξύ των οποίων μοντέλα της Porsche (Cayenne), ένα Tesla Model X και ένα Range Rover.

driving lessons dubai
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ας μην έφταναν τα παραπάνω, η σχολή παρέχει υπηρεσίες παραλαβής των μαθητών της από την κατοικία τους, και οι υπάλληλοί της υπόσχονται πως η επιτυχία αποτελεί υπόθεση μόλις δύο εβδομάδων.

Μέρος των μαθημάτων διεξάγεται σε μια VIP βίλα, την ίδια ώρα που υπάρχει ένας ειδικός προσομοιωτής. Αυτός χρησιμοποιείται στο πλαίσιο κάποιων ψηφιακών μαθημάτων, παρέχοντας στους μαθητές θα απαραίτητα οδηγικά εφόδια προτού αρχίσουν τα μαθήματα σε πραγματικές συνθήκες.

Πρόκειται για υπερσύγχρονες μεθόδους, οι οποίες ωστόσο απαιτούν και το ανάλογο αντίτιμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα μάθημα κοστίζει 8.000 ευρώ!

Σημειώνεται ότι η σχολή παρέχει και πιο… γήινες υπηρεσίες, για τις οποίες φυσικά αξιώνονται μικρότερα χρηματικά ποσά. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, ξεχνάς το σενάριο πως θα κάτσεις πίσω από το τιμόνι μιας G-Class ή μιας Porsche.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ