Μαϊμού περιπολικό 626 ίππων βγήκε στους δρόμους -Σε ποια πόλη κυκλοφορεί

Μαϊμού περιπολικό BMW M5

Ιδιαίτερη αγάπη για τα περιπολικά έχει ένας αγωνιζόμενος που μετέτρεψε την προσωπική του BMW M5 σε μαϊμού περιπολικό και την κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους.

Ο Γερμανός Florian Rehsnick είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων και έχει μια ασυνήθιστη για αγωνιζόμενο συμπάθεια προς τα αυτοκίνητα παραγωγής.

Ακόμη περισσότερο στον Rehsnick αρέσουν πολύ τα περιπολικά, τόσο πολύ μάλιστα που ο Γερμανός αποφάσισε να μετατρέψει την δική του BMW M5 Competition δίνοντάς της τα χρώματα και τα γενικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί η τοπική Αστυνομία της Βαϊμάρης στη Γερμανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Rehsnick κυκλοφορεί κανονικά το «μαϊμού» περιπολικό του στη Γερμανία και ενώ αυτό φαίνεται αρχικά να είναι παράνομο ο Γερμανός έχει φροντίσει έτσι ώστε να βρίσκεται εντός των ορίων του νόμου.

Κατά τη μετατροπή της Μ5 των 626 ίππων ο Rehsnick συμβουλεύτηκε την γερμανική Αστυνομία η οποία τον κατεύθυνε αναφορικά με το τι θα μπορούσε να προσθέσει στο αυτοκίνητό του ώστε αυτό να μοιάζει με περιπολικό αλλά να μην έχει προβλήματα με τον νόμο.

Ο Γερμανός αγωνιζόμενος δεν χρησιμοποιεί πουθενά στο αμάξωμα του super sedan τη λέξη «Αστυνομία», την οποία και έχει αντικαταστήσει στα ίδια σημεία με τη φράση «Αγωνιστική Διεύθυνση».

Παράλληλα, ο φάρος στην οροφή της M5 στερεώνεται με βεντούζες και δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί όταν το αυτοκίνητο κινείται σε δημόσιο δρόμο, ενώ οι ασημένιες λωρίδες που βρίσκονται στο αμάξωμα δεν είναι ανακλαστικές όπως στα κανονικά περιπολικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση η τοπική Αστυνομία θα μπορούσε να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες του Rehsnick, ο οποίος έχει σαν χόμπι να πηγαίνει με το «μαϊμού» περιπολικό του σε συγκεντρώσεις αυτοκινήτων και να ενεργοποιεί τον φάρο της οροφής όταν είναι σταματημένος με την εντυπωσιακή BMW να χρησιμοποιείται καθημερινά από τον Γερμανό στη Βαϊμάρη όπου και διαμένει μόνιμα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ