Ο Lewis Hamilton παραδέχεται: «Φοβάμαι να οδηγώ σε δημόσιο δρόμο»

Lewis Hamilton 1

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο, ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, παραδέχτηκε ότι νοιώθει άβολα όταν οδηγεί στο δρόμο.

Ο Lewis Hamilton έδωσε πριν μερικές ημέρες συνέντευξη σε ένα περιοδικό μόδας και αποκάλυψε ορισμένες άγνωστες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη ζωή του. Η μεγαλύτερη όμως είδηση που αλιεύτηκε από όλα όσα είπε, είναι το γεγονός ότι φοβάται να οδηγήσει εκτός πίστας, στον δημόσιο δρόμο.

Lewis Hamilton 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Όσο και αν δεν θέλω, πρέπει να οδηγώ σε δημόσιους δρόμους και ειλικρινά παραδέχομαι ότι το φοβάμαι”, αναφέρει ο Lewis, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε μια μεγάλη συλλογή από σπορ αυτοκίνητα και super cars, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να τα αποχωρίζεται, μιας και δεν τα οδηγεί όσο θέλει, εκεί που θέλει και δεν νοιώθει άνετα.

Lewis Hamilton 3

Ως εκ τούτου, το αυτοκίνητο που έχει επιλέξει ο πολυπρωταθλητής της F1 για τις μετακινήσεις εκτός πίστας, δείχνει αρκετά περίεργο. Σαν πρεσβευτής της Mercedes-Benz, ο Lewis Hamilton μπορεί να κυκλοφορεί με όποιο αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας θέλει. Από το μοναδικό hypercar AMG One και το ηλεκτρικό πολυτελές σεντάν EQS που έχει οδηγήσει και μπορεί να έχει στη διάθεσή του ανά πάσα ώρα και στιγμή, ο Βρετανός πιλότος της F1 προτιμά να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους με smart.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lewis Hamilton 4

“Προσπαθώ να αποφεύγω πράγματα που δεν προσφέρουν τίποτα στη ζωή μου. Όταν οδηγώ σε δημόσιο δρόμο, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η κίνηση στους δρόμους θυμίζει τρελοκομείο και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος πιστεύει ότι οδηγώ τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα της αγοράς σε καθημερινή βάση, αλλά τον τελευταίο καιρό προτιμώ να οδηγώ ένα ηλεκτρικό smart”, είπε ο πολυπρωταθλητής Lewis Hamilton.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ