Το Lada Niva Travel Black είναι η πιο «σέξι» έκδοση του ρωσικού 4x4

Lada Niva Travel Black

Η Lada παρουσίασε την έκδοση Black του νέου Niva Travel, με μαύρες λεπτομέρειες και πλουσιότερο εξοπλισμό, και σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή της πριν το τέλος του Φεβρουαρίου.

Η ρωσική εταιρεία παρουσίασε τη νέα έκδοση της καινούριας γενιάς του Niva στο πλαίσιο της καθιερωμένης της στις αρχές κάθε έτους εκδήλωσης με τους Ρώσους δημοσιογράφους, κατά την οποία ανακοινώνει τα πλάνα της για την επερχόμενη χρονιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κεντρικό ρόλο στη «σκοτεινή» αισθητική του Niva Travel Black διαδραματίζουν οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες 16 ιντσών, που συνδυάζονται με άβαφα γκρι πλαστικά προστατευτικά των θόλων και με αντίστοιχους προφυλακτήρες.

Η επιλογή χρώματος για το αμάξωμα είναι η ίδια με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Niva. Όσον αφορά στα υλικά του εσωτερικού, στη νέα έκδοση Black συναντάμε υφασμάτινες επενδύσεις με το μοτίβο διαμαντιού των ραφών, καθώς και το έμβλημα με τα γράμματα Black στα προσκέφαλα.

Εκτός από το Nivα Travel, στη Ρωσία διατίθεται στην έκδοση Black και το Vesta Cross και το XRAY. Στις δύο τελευταίες, ο εξοπλισμός εμπλουτίζεται με το λεγόμενο «χειμερινό πακέτο» (θερμαινόμενο τιμόνι και παρ-μπριζ), ενώ το Vesta Cross διαθέτει και ψηφιακή οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών, με το λειτουργικό σύστημα Yandex.Auto και κάμερα οπισθοπορείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται η έκδοση των φωτογραφιών που βλέπετε να είναι η βασική του Niva Travel Black, καθώς δεν διαθέτει ούτε ψηφιακή οθόνη ούτε αερόσακο συνοδηγού. Το Niva Travel έχει 5 διαφορετικές εκδόσεις, και η βασική -με τον τετρακύλινδρο 1.7 κινητήρα βεζίνης των 83 hp- ξεκινά στη Ρωσία από τα περίπου 10.300 Ευρώ.

Δείτε εδώ τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ