Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Καλυφτάκη

Κίνηση στους δρόμους

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις προγραμματίζονται στην περιοχή της γέφυρας Καλυφτάκη.

Συγκεκριμένα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, εκτός Κυριακής, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ή Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, αναλόγως της εξέλιξης των εργασιών, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (από 19,3ο έως 20,5ο χλμ.) και προς Αθήνα (από 21,8ο έως 18,8οχλμ.). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Φυσικά μένει να δούμε στην πράξη πως οι συγκεκριμένες εργασίες θα επηρεάσουν την κίνηση στην εθνική οδό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ