Οι Κινέζοι «αντιγράφουν» το Toyota Land Cruiser

Land Cruiser China

Νέο υβριδικό μοντέλο παρουσίασε η κινέζικη εταιρεία Chery. Το Tiggo TJ-1, όπως είναι προς το παρόν το όνομά του, αφορά ένα πολύ φτηνότερο SUV, σε σχέση με αυτό από το οποίο έχει εμπνευστεί.

Η εναλλακτική λύση αντί για το σημαντικά ακριβότερο ιαπωνικό Toyota Land Cruiser, θα διαθέτει σύμφωνα με τις πληροφορίες, πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό και μεγάλες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.Land Cruiser China b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπτικά, το σχήμα του αμαξώματος είναι τετράγωνο, αλλά και αρκετά μοντέρνο συνάμα. Οι προφυλακτήρες διακρίνονται να είναι βαμμένοι στο μεγαλύτερο ποσοστό σε μαύρο χρώμα, ενώ στο εμπρός μέρος τα βλέμματα πέφτουν στο πελώριο λογότυπο της φίρμας.

Στο πλαϊνό μέρος παρατηρούμε τους μεγάλους καθρέφτες και τις κρυφές χειρολαβές για τις πόρτες. Πίσω είναι χαρακτηριστικές οι τετράγωνες απολήξεις των εξατμίσεων. Γενικά από ότι διαρρέεται, τα ορθογώνια σχήματα θα είναι κάτι σύνηθες και στην καμπίνα, με βασικότερο στοιχείο, τη μεγάλη ψηφιακή οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Land Cruiser China c

Μηχανικά, το Chery Tiggo TJ-1 θα εξοπλίζεται με κινητήρες 1,6 ή 2 λίτρων, οι οποίοι θα συνδυάζονται και με έναν ηλεκτροκινητήρα. Οι πιο προσιτές εκδόσεις θα έχουν κίνηση μόνο στον εμπρός άξονα, ενώ οι ακριβότερες θα είναι τετρακίνητες. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι σε όλες τις περιπτώσεις αυτόματο με οκτώ σχέσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου αναμένεται στην έκθεση της Σαγκάης τον ερχόμενο Απρίλιο. Οι πωλήσεις στην Κίνα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ