Καρέκλα με την υπογραφή της Porsche κοστίζει 2.500 ευρώ

Porsche Recaro

Εμπνευσμένη από πραγματικά αγωνιστικά καθίσματα αυτοκινήτων, αυτή η καρέκλα παιχνιδιών της Porsche, η οποία συνεργάστηκε με την Recaro, υπόσχεται στους χρήστες ότι θα φέρει λίγο πιο κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Συγκεκριμένα μέσα στο γραφείο τους! Εκεί που θα σπαταλούν ατελείωτες ώρες, προσπαθώντας να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Η συλλεκτική καρέκλα (Made in Germany) Recaro x Porsche Chair Limited Edition διατίθεται στα επίσημα αγωνιστικά χρώματα της γερμανικής εταιρείας στο Le Mans, που είναι το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο.

Porsche Recaro b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται πως τα έξυπνα χαρακτηριστικά της και το εργονομικό της κράτημα εγγυώνται άψογη αίσθηση, ακόμα και στις στροφές με υψηλές ταχύτητες. Έτσι κι αλλιώς, όπως και οι έμπειροι οδηγοί αγώνων, οι φιλόδοξοι παίκτες γνωρίζουν ότι αν κάθεσαι καλά, οδηγείς, αλλά και παίζεις καλύτερα.

Η βάση της καρέκλας της Porsche είναι από αλουμίνιο, ενώ το πάνω μέρος από ταπετσαρίες και υφάσματα που αναπνέουν. Η πλάτη είναι ανατομική, κρατώντας σταθερή την πλάτη του χρήστη, ενώ τα υποβραχιόνια δέχονται τόσες ρυθμίσεις, που θα ικανοποιήσουν όλα τα μεγέθη σωμάτων.Porsche Recaro c

Η καρέκλα έχει δεχθεί επιρροές από την 911 GT3 R και θα διατεθεί σε 911 κομμάτια μόλις, με το κόστος της να ανέρχεται στα 2.500 ευρώ. Εκτός από αυτήν, η Porsche παρουσίασε παράλληλα την τελευταία γενιά της 911 GT3 R στη σειρά παιχνιδιών Le Mans eSport

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ