«Καμουφλαρισμένη» Lamborghini Huracan Sterrato για 12 συλλέκτες

Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain

Άλλη μια υπερσπάνια και συλλεκτική Lamborghini Huracan, αυτή τη φορά μια παραλλαγή της «χωμάτινης» Sterrato με την ονομασία All-Terrain, έρχεται λίγο πριν το τέλος της παραγωγής του supercar της Sant' Agata.

Μόλις πρόσφατα είδαμε τη Huracan STJ, που αποτελεί το «κύκνειο άσμα» τόσο της Huracan όσο και του εμβληματικού V10 κινητήρα της ιταλο-γερμανικής εταιρείας. Τώρα, όμως, η Lambo μας επεφύλασσε κι άλλη μία «αποχαιρετιστήρια» έκδοση, αυτή τη φορά της Huracan Sterrato.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκδοση All-Terrain είναι μια ακόμη πιο off-road παραλλαγή της υπερυψωμένης, κεντρομήχανης Huracan Sterrato. Φυσικά εκ πρώτης όψεως το βλέμμα κλέβουν οι τέσσερις διαφορετικοί της χρωματισμοί, στα πρότυπα του καμουφλάζ, που έχουν την υπογραφή του τμήματος εξατομίκευσης της εταιρείας, Ad Personam.

Οι τέσσερις αυτοί χρωματισμοί έχουν τις ονομασίες Neve (χιόνι), Sabbia (άμμος), Bosco (πράσινο μονοπάτι) και Terra (χώμα). Είναι προφανές, από τις ονομασίες, από πού άντλησαν την έμπνευσή τους οι σχεδιαστές της Sant' Agata.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι παραλλαγές έχουν μαύρη ματ οροφή και πίσω πόρτα, καθώς και ράγες οροφής - κάτι που δεν είναι πρωτοφανές για ένα supercar, καθώς πέρσι παρουσιάστηκε με τέτοιες και η αντίστοιχη, «περιπετειώδης» Porsche 911 Dakar.

Κατά τα άλλα, η Huracan Sterrato All-Terrain διαθέτει μαύρες ματ ζάντες 19 ιντσών, καθώς και μαύρες επιφάνειες στο κάτω τμήμα της. Το εσωτερικό περιλαμβάνει μια ειδική πλακέτα του τμήματος Ad Personam με την ονομασία και την αρίθμηση του μοντέλου, τμήματα με ανθρακονήματα και Alcantara, και σκούρες αποχρώσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lamborghini παρουσίασε τη Huracan Sterrato All-Terrain κατά την εβδομάδα μόδας Milan Design Week στην ιταλική μητρόπολη. Παρότι την είδαμε μόλις τώρα, και τα 12 αντίτυπά της έχουν ήδη προ-πωληθεί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Τα 12 αυτά αυτοκίνητα All-Terrain ανήκουν στη συνολική παραγωγή 1.499 μονάδων της Huracan Sterrato, συνεπώς οι πιο πιστοί πελάτες της εταιρείας τα είδαν νωρίς και απέκτησαν την ευκαιρία να τα παραγγείλουν. Θυμίζουμε ότι προς το τέλος του 2024 η παραγωγή συνολικά της Huracan θα φτάσει στο τέλος της, και ο διάδοχός της θα είναι πιθανότατα V8 με plug-in υβριδική τεχνολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ