Και άλλος εκατομμυριούχος μοίρασε δωρεάν καύσιμα (+video)

dorean kausimo

Αξέχαστο θα μείνει σε 500 οδηγούς οχημάτων το δώρο που έλαβαν από Αμερικανό εκατομμυριούχο, ο οποίος είναι κάτοχος πολλών αντιπροσωπειών αυτοκινήτων.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν την Παρασκευή, 1η Απριλίου, έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μετά από φιλανθρωπικό κάλεσμα εκατομμυριούχου.

Διακρινόμενος από  έντονη κοινωνική ενσυναίσθηση, ο Εrnie Βoch Jr, αποφάσισε να παράσχει χείρα βοηθείας στους συμπολίτες του, οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από τις μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα.

Επομένως, προέβη σε ένα κάλεσμα μέσω των social media, ενημερώνοντας τους οδηγούς ότι την 1η Απριλίου στις 7.00 π.μ. θα μοιράσει 26.500 λίτρα καυσίμου, στο πρατήριο "Rojo's Car Wash" στην πόλη Norwood της Μασαχουσέτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόσκληση του 64χρονου, ο οποίος κατέχει δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Μασαχουσέτη, έγινε δεκτή από τους οδηγούς της περιοχής, με χιλιάδες εξ αυτών να συρρέουν στο πρατήριο.

dorean kausimo ipa ekatomiriouxos

Αποφασισμένοι να μη χάσουν αυτό το μοναδικό δώρο, πολλοί έφτασαν στο βενζινάδικο από τις 9.00 μ.μ. της Πέμπτης, δημιουργώντας επί πολλές ώρες ουρές χιλιομέτρων.

«Απλώς αποφάσισα να τρέξω (σ.σ. στο πρατήριο), επειδή ήθελα να λάβω το δώρο», ανέφερε ο Patrick Haines, ο πρώτος οδηγός που στήθηκε υπομονετικά στην ουρά, για περισσότερες από 9 ώρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι σαν και αυτό, είναι πραγματικά ξεχωριστό. Τα καύσιμα "τρώνε" τα πορτοφόλια μας», πρόσθεσε ο Haines, μιλώντας στο NECN.

Συνολικά, από το... ενεργειακό δώρο του Ernie Bosch Jr. επωφελήθηκαν πάνω από 500 αυτοκίνητα σε διάστημα τριών ωρών. Οι τυχεροί οδηγοί κατάφεραν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους με δωρεάν βενζίνη αξίας 75 δολαρίων (68 ευρώ).

Ernie Bosch Jr. ekatommirioouxos dorean kausima

Ernie Bosch Jr.

«Οι εποχές είναι πραγματικά δύσκολες. Και δεδομένου ότι η βενζίνη είναι σημαντική στον επιχειρηματικό μου κλάδο, την αυτοκινητοβιομηχανία, προσπαθώ να βοηθήσω τους οδηγούς», ανέφερε ο εκατομμυριούχος.

Την πρωτοβουλία του Ernie Bosch Jr. χαιρέτισαν και οι τοπικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνεργάστηκαν στενά με το προσωπικό του πρατηρίου, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσουν απρόσκοπτα τους τυχερούς οδηγούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη φιλανθρωπική πράξη είχε προχωρήσει πρόσφατα και ένας ακόμα εκατομμυριούχος στο Σικάγο των ΗΠΑ, ο οποίος είχε μοιράσει καύσιμα που αξία τους πλησίαζε το ένα εκατομμύριο ευρώ -  Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ