Η νέα έκδοση του Jeep Wrangler παραπέμπει στο ένδοξο Willys

Jeep Wrangler Unlimited Willys Xtreme Recon

H Jeep παρουσίασε στο Ντιτρόιτ μία -ακόμη- ειδική έκδοση του Wrangler, για την ακρίβεια μια υπο-έκδοση της Rubicon Xtreme Recon η οποία έχει τον χακί στρατιωτικό χρωματισμό και ρετρό στοιχεία από το αρχέγονο Willys.

Οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ Detroit 4Fest βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν η Jeep εμφάνισε, χωρίς να το έχει προαναγγείλει, το Wrangler Unlimited Willys Xtreme Recon - με πολλά από τα στρατιωτικά στοιχεία του «προπάτορα» Willys, ενός από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα του αμερικανικού στρατού κατά τον β' παγκόσμιο πόλεμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μετατροπές, πάντως, δεν είναι μόνο αισθητικές. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 27,94 εκατοστά, χάρη στην ανύψωση της ανάρτησης κατά 38 χιλιοστά και στα μεγαλύτερα ελαστικά 35 ιντσών που εφαρμόζουν στις ζάντες 17''. Με αυτές τις αλλαγές το συγκεκριμένο Wrangler δείχνει ακόμα πιο σκληροτράχηλο.

Η εικόνα της έκδοσης Willys συμπληρώνεται με τη μαύρη γυαλιστερή γρίλια και πλαίσιο της καμπίνας, καθώς και με τα αυτοκόλλητα Willys στις πλευρές του καπό που ταιριάζουν με το πράσινο Sarge Green - ή με τα άλλα διαθέσιμα χρώματα, αν κάποιος δεν επιθυμεί τόσο militaire εικόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Αμερική η έκδοση Willys Xtreme Recon διατίθεται μόνο στο τετράθυρο αμάξωμα Unlimited, με τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2.0 λίτρων ή V6 3.6 λίτρων, και η τιμή του ξεκινά από τα 39.495 δολάρια (33.728 Ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ