Με Gorilla Glass τα... άθραυστα παρμπρίζ των Jeep Wrangler και Gladiator

Jeep-Wrangler

Με την υπογραφή της Gorilla Glass θα προσφέρονται τα Jeep Wrangler και Gladiator, προστατεύοντας τα παρμπρίζ των δύο offroaders από την πιθανότητα θραύσης.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των παρμπρίζ είναι ανάλογη εκείνης που συναντάμε στα smartphones. Πέρα, λοιπόν, από την ειδική χημική επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται οι πρώτες ύλες ώστε να αποκτήσουν τις επιθυμητές ιδιότητες, τα παρμπρίζ που φέρουν την υπογραφή της Gorilla Glass διαθέτουν παχύτερη κατά 52% εξωτερική επιφάνεια, καθώς και ένα εσωτερικά τοποθετημένο φιλμ.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος της τοποθέτησης ενός ενισχυμένου παρμπρίζ, αυτό ξεκινάει στην αμερικανική αγορά από τα 793 δολάρια και μπορεί να αγγίξει ακόμα τα 1.000 δολάρια στα παρμπρίζ με ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης και κάμερες συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jeep προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός ενισχυμένου παρμπρίζ και για τα Wrangler παραγωγής 2007-2018, με το κόστος σε αυτήν την περίπτωση να ανέρχεται στα 645 δολάρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μένει να αποδειχθεί αν οι ίδιες δυνατότητες... ενίσχυσης των προδιαγραφών των Jeep Wrangler και Gladiator πρόκειται να προσφερθούν και στην αγορά της Ευρώπης, μέσω των εξοπλιστικών επιλογών που προσφέρει η Mopar στη γηραιά ήπειρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ