Ελλάδα: Ήρωες αστυνομικοί συνοδεύουν όχημα σε νοσοκομείο -Συγκλονιστικό βίντεο

Ελληνική αστυνομία διάδρομος ζωής

Καθοριστική συμβολή στο να φτάσουν έγκαιρα τα φάρμακα σε νοσοκομείο είχε η ΕΛΑΣ, δημιουργώντας γέφυρα-ζωής για έναν ανήλικο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι -μεταξύ άλλων- η εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, όπως και η πρόληψη και η καταστολή του εγκλήματος.

Παρ’ όλα αυτά, όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι λίγες οι φορές που η ΕΛ.ΑΣ., όταν χρειαστεί, δεν διστάζει να επωμιστεί και ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου δύσκολο και σημαντικό έργο: Να δημιουργήσει μια «γέφυρα ζωής» για έναν συνάνθρωπό μας που χρήζει βοήθειας.

Μια τέτοια αποστολή ανέλαβε και τις προηγούμενες μέρες, φροντίζοντας για την έγκαιρη μεταφορά ειδικών φαρμάκων σε σε Νοσοκομείο για χορήγηση σε ανήλικο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ φρόντισαν για την άμεση συνοδεία των φαρμάκων από Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, ενώ δημοσίευσε και βίντεο που δείχνει τα οχήματά της να κινούνται με ταχύτητα, την ίδια ώρα που οι σειρήνες τους ηχούν στα «κόκκινα» προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους υπόλοιπους οδηγούς ότι πρέπει να δημιουργήσουν τον απαραίτητο χώρο στον δρόμο.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα πολιτικό όχημα της ΕΛΑΣ, αλλά και ένα περιπολικό βαν, τα οποία συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές. Τέλος, φαίνεται η στιγμή που μια αστυνομικός εξέρχεται από το βαν και τρέχει προκειμένου να παραδώσει έγκαιρα τα φάρμακα στο νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε η ΕΛΑΣ, η συνοδεία πραγματοποιήθηκε με ταχύτητα και ασφάλεια, διασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση των φαρμάκων.

Πρόκειται για μια ενέργεια που συγκέντρωσε πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων από χρήστες του facebook (δείτε παρακάτω).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ