Το υποβρύχιο U-Boat Worx Super Sub είναι ο πιο σπορ τρόπος για να κινηθείς κάτω από το νερό

ιδιωτικό υποβρύχιο

Μετά την πρώτη ιπτάμενη μοτοσυκλέτα Hoverbike, σειρά παίρνει μια ακόμη πρωτότυπη δημιουργία. Ένα ηλεκτρικό υποβρύχιο ιδιωτικής χρήσης που μπορεί να σε ταξιδέψει στα βάθη των Ωκεανών.

Η τεχνολογία καλπάζει και συνεχώς παρουσιάζονται νέες εφαρμογές που μέχρι πρότινος μπορούσες να τις συναντήσεις σαν θεατής σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ένα από αυτά ήταν και η ιαπωνική πρώτη ιπτάμενη μοτοσυκλέτα που πουλήθηκε σε τιμή μεγαλύτερη των 550.000 ευρώ κάνοντας πάταγο στο διαδίκτυο (δείτε εδώ την πρώτη ιπτάμενη μοτοσυκλέτα).

υποβρύχιο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, η σουηδική νεοσύστατη εταιρεία Jetson παρουσιάζει το U-Boat Worx Super Sub. Ένα σπορ υδροδυναμικό υποβρύχιο για ιδιωτική χρήση. Μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και έχει ικανότητα να κινείται σε βάθη που πλησιάζουν τα 300 μέτρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 80 ίππων παίρνει ισχύ από μια μπαταρία 62 kWh, με την πρόωση να μεταδίδεται σε 4 προπέλες.  Οι δημιουργοί του πρώτου ιδιωτικού υποβρυχίου τονίζουν πως, παρόλο που το βάρος του ανέρχεται στα 9.000 κιλά, η τελική του ταχύτητα προσεγγίζει τους 8 κόμβους, λόγω της σχεδίασής του, όντας έτσι ένα από τα πιο γρήγορα ιδιωτικά υποβρύχια που μπορεί κανείς να αποκτήσει.

υποβρύχιο

Φυσικά, στο εσωτερικό του U-Boat Worx Super Sub θα βρει κάποιος όλα τα απαραίτητα κομφόρ που πρέπει να συνοδεύουν σε μια υποβρύχια εξόρμηση: αναπαυτικά καθίσματα, ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα εντοπισμού και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που οφείλει να έχει κάθε υποβρύχια κατασκευή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σουηδική εταιρεία δεν αναφέρει κάτι προς το παρόν σχετικά με την τιμή αγοράς του, ωστόσο, είμαστε σίγουροι το κόστος του θα απευθύνεται σε ένα ειδικό και ιδιαίτερα ευκατάστατο κοινό που έχει βαρεθεί τις «κοινότυπες» εξορμήσεις στη στεριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ