Ηλεκτρικό SUV στα άμεσα σχέδια της Corvette

Corvette SUV

Δύο ολοκαίνουρια μοντέλα, ένα τετράθυρο coupe και ένα crossover ετοιμάζει η Corvette για το άμεσο μέλλον. Κι όπως όλα δείχνουν αναμένεται αμφότερα, να είναι ηλεκτρικά.

Η πραγματική είδηση λοιπόν, είναι ότι το μεγαλύτερο σύμβολο της αμερικάνικης κουλτούρας, ο μυθικός V8 κινητήρας, δεν θα εφοδιάζει από ότι φαίνεται, τα νέα μοντέλα της εταιρείας. Ως αντιστάθμισμα, λέγεται πως το ισχυρό DNA της Corvette θα εξακολουθήσει να υφίσταται μέσα από τη σχεδίαση, τις επιδόσεις και την απόλαυση κατά την οδήγηση.

Την ιδέα για την μεταπήδηση στις διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων, μάλλον έδωσαν η Porsche, η Lamborghini, η Ferrari, η Aston Martin και η Maserati, όλες εκ των οποίων προσφέρουν πλέον αντίστοιχες κατασκευές. Η στρατηγική αφορά την προσέλκυση νέων πελατών, εκτός εκείνων που ενδιαφέρονται για ένα καθαρά σπορ αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληροφορίες προς το παρόν για τις τεχνικές προδιαγραφές των δύο νέων μοντέλων δεν υπάρχουν. Ωστόσο, αναφέρεται κάτι για τεχνολογία υψηλής πυκνότητας σχετικά με τις μπαταρίες (800 Volt), οι οποίες θα αναπληρώνουν την ενέργειά τους σε φορτιστές μέχρι και 350 kW. Επίσης, δρομολογείται μια νέα πατέντα για τη ψύξη και ηλεκτρικά μοτέρ υψηλής απόδοσης.

Κάποιοι εν τω μεταξύ πιστεύουν, ότι για να τονωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου ενδέχεται η παραγωγή των συγκεκριμένων αυτοκινήτων να είναι στην αρχή, περιορισμένη. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari με την Purosangue. Όμως το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής. Σε τι ποσοστό θα μιλάμε για πραγματικές Corvette;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ