Δεκάδες θέσεις εργασίας στους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους -Αυτές είναι οι ειδικότητες που αναζητούν

Autohellas

Τρεις μεγάλοι ελληνικοί εισαγωγικοί όμιλοι αναζητούν από οδηγούς, πωλητές μέχρι και ειδικούς ασφαλείας για το Διαδίκτυο.

Δεκάδες θέσεις εργασίας έχουν αναρτήσει μεγάλοι εισαγωγικοί όμιλοι αυτοκινήτων για να καλύψουν τις ανάγκες τους οι οποίες όπως φαίνεται αυξάνονται συνεχώς εξαιτίας των νέων επενδύσεων που πραγματοποιούν.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι όλες οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων έχουν περάσει και επίσημα σε ένα online διαδραστικό περιβάλλον το οποίο συνεχώς εξελίσσεται ενώ επίσης οι νέες δραστηριότητες των ομίλων στην ενοικίαση και χρονομίσθωση αυτοκινήτων αλλά και οχημάτων μικροκινητικότητας αυξάνει τις ανάγκες για επιπλέον προσωπικό.

Στα συνεργεία τώρα η έλευση των ηλεκτρικών αλλά και plug-in υβριδικών μοντέλων έχει αλλάξει την έννοια του παραδοσιακού service και πλέον αναζητούνται τεχνίτες-hackers οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τη χρήση της τεχνολογίας αλλά και του… ρεύματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο όμιλος Σφακιανάκη στο πλαίσιο της ανάπτυξης που πραγματοποιεί αναζητά δεκάδες υπαλλήλους για τους τομείς των πωλήσεων, στο φανοποιείο, τεχνικούς υπολογιστών αλλά και αρκετούς συμβούλους για τις εταιρείες ενοικίασης ΙΧ.

Η πρώτη αγγελία αφορά στην ειδικότητα Sales Coordinator με βασικές αρμοδιότητες την επικοινωνία με υφιστάμενους και δυνητικούς εταιρικούς πελάτες με σκοπό την διερεύνηση των αναγκών τους και την ενημέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών, την αποστολή προσφορών μίσθωσης, την ενημέρωση πελατών και συλλογή εγγράφων για τη διαδικασία πιστοληπτικού ελέγχου, την προετοιμασία και αποστολή σύμβασης μίσθωσης, την ανανέωση συμβάσεων υφιστάμενων πελατών, την επικοινωνία με καταστήματα του δικτύου για την εξυπηρέτηση ειδικών αιτημάτων πελατών και την καταχώρηση των δεδομένων πωλήσεων σε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή.

Άλλη αγγελία αφορά στην ειδικότητα Φανοποιός με βασικές αρμοδιότητες την ανάλυση και έλεγχο των παρατηρήσεων της εντολής επισκευής, τη γνώση ορθής χρήσης και λειτουργίας εργαλείων χειρός και εξοπλισμού φανοποιίας, τις Συγκολλήσεις, την Ευθυγράμμιση αμαξώματος, την αποκατάσταση βαθουλωμάτων -σφυρηλάτηση -στοκάρισμα, το μοντάρισμα εξαρτημάτων, την τοποθέτηση νέων ανταλλακτικών, την επισκευή ανταλλακτικών, την επίτευξη χρόνων παραγωγικότητας βάση εντολών επισκευής από τον προϊστάμενο, την επικοινωνία με βαφείς και συνεργασία για γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών, την διαχείριση έκτακτων περιστατικών, την μεταφορά αυτοκινήτων για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας και ταχύτερης εξυπηρέτησης πελατών, την τήρηση οδηγιών επισκευής, την τήρηση κανόνων ασφάλειας και υγιεινής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραδοσιακή αναζήτηση του Τεχνικού Συμβούλου υπάρχει στη λίστα αναζήτησης προσωπικού του ομίλου Σφακιανάκη με βασικές αρμοδιότητες την επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών, τις εσωτερικές επικοινωνίες με συνεργαζόμενα τμήματα για την υλοποίηση των θεμάτων προς επισκευή, την διαχείριση έκτακτων περιστατικών τη στενή συνεργασία με τον ηλεκτρολόγο και τον προϊστάμενο του συνεργείου για επίλυση θεμάτων επισκευών, την επικοινωνία με την εισαγωγική (προφορική και γραπτή) για δύσκολες περιπτώσεις επισκευών καθώς και για περιπτώσεις κυρίως νέων τεχνολογιών, τον έλεγχος περιπτώσεων εγγυήσεων, την μεταφορά αυτοκινήτων, την καταχώρηση τιμολογήσεων στο σύστημα και προώθησή τους στη γραμματεία (ταμείο) και τον έλεγχος παράδοσης αυτοκινήτου, επικοινωνία και συνοδεία πελάτη.

Περισσότερες αγγελίες εργασίας στον όμιλος Σφακιανάκη θα βρείτε εδώ.

Δεκάδες υπαλλήλους αναζητά όμως και ο όμιλος Σαρακάκη μεταξύ των οποίων διακρίναμε και αγγελία για δικηγόρο, για ειδικό σε θέματα ασφάλειας Internet, μέχρι και αγγελία για πρακτική άσκηση φοιτητών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ των αγγελιών διακρίναμε ότι ο όμιλος Σαρακάκη χρειάζεται Ηλεκτρολόγο Επιβατικών Οχημάτων με βασικές αρμοδιότητες την εκτέλεση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών διαγνώσεων και εργασιών σε επιβατικά οχήματα.

Φανοποιό φορτηγών οχημάτων ο οποίος να είναι απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής / ΙΕΚ, να διαθέτει προϋπηρεσία 2-5 έτη σε αντίστοιχη θέση, η κατοχή αδείας ασκήσεων επαγγέλματος είναι επιθυμητή όπως επίσης και η γνώση των αγγλικών και του υπολογιστή. Επίσης ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει εκπληρωμένες τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο όμιλος Σαρακάκη αναζητά επίσης πωλητή πάγκου ανταλλακτικών φορτηγών και λεωφορείων. Ο υποψήφιος θα έχει βασικές αρμοδιότητες την πώληση ανταλλακτικών μαρκών του ομίλου, την διατήρηση και διεύρυνση του πελατολογίου, την κατανόηση και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών καθώς επίσης και την διασφάλιση ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών.

Πιέστε εδώ για να δείτε όλες τις αγγελίες αναζήτησης υπαλλήλων στον όμιλο Σαρακάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις περισσότερες θέσεις εργασίας έχει αναρτήσει ο όμιλος Βασιλάκη προφανώς εξαιτίας των πολλών θυγατρικών και δραστηριοτήτων που έχει ο όμιλος.

Στην Autohellas αναζητούνται υπάλληλοι για τα τμήματα του Ανθρώπινου Δυναμικού, της Πληροφορικής αλλά και για το Λογιστήριο.

Ειδικότερα η Autohellas αναζητά IT Support Officer με βασικές αρμοδιότητες την τηλεφωνική υποστήριξη χρηστών και απομακρυσμένη επίλυση τεχνικών προβλημάτων, την χρήση και ενημέρωση του συστήματος ticketing του IT Department, την On-site επίλυση προβλημάτων στα κεντρικά γραφεία & στο δίκτυο καταστημάτων, την Set-up και εγκαταστάσεις PCs, και καλωδιώσεων, την συμμετοχή σε έργα Υποδομών για όλο τον Όμιλο Autohellas σε όλες τις χώρες (νέα καταστήματα, ανακαινίσεις ή μετακομίσεις Κεντρικών Γραφείων), την συμμετοχή σε σχήμα βαρδιών υποστήριξης (επιφυλακή) καθώς και on-site παρουσία σε ΣΚ κατά την περίοδο αιχμής του Car Renting Business και τις Εκπαιδεύσεις νέων χρηστών.

Πιέστε εδώ για να δείτε όλες τις αγγελίες της Autohellas.

Πολλές είναι και οι αγγελίες αναζήτησης προσωπικού από την Autohellas Hertz τόσο στην Αττική όσο και σε νησιά.

Οι ειδικότητες που αναζητούν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την νυχτερινή βάρδια στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στη Νάξο και στη Μύκονο και ειδικότερα στο τμήμα desk της Hertz, οδηγούς σε Αθήνα και Παιανία, υπαλλήλους ομάδας καθαρισμού αυτοκινήτων, αλλά και άλλες οικονομικές ειδικότητες κυρίως στην περιοχή της Αττικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιέστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αγγελίες της Autohellas Hertz.

Αρκετούς υπαλλήλους αναζητά και η Βελμάρ, μέλος του ομίλου Βασιλάκη σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα μεταξύ των ειδικοτήτων που αναζητούνται περιλαμβάνονται τεχνικοί σύμβουλοι, βοηθοί μηχανικών, ηλεκτρολόγοι και εργοδηγοί.

Πιέστε εδώ για να δείτε όλες τις αγγελίες αναζήτησης της Βελμάρ. 

Αρκετούς φανοποιούς και υπαλλήλους ανταλλακτικών αναζητά και η Autotechnica του ομίλου Βασιλάκη.

Ειδικότερα η εταιρεία αναζητά υπάλληλο ανταλλακτικών, βαφέα, ηλεκτρολόγο αλλά και φανοποιούς.

Πιέστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αγγελίες της Autotechnica.

Δύο άτομα για τα τμήματα του marketing και των πωλήσεων αναζητά και η Hyundai, μέλος του ομίλου Βασιλάκη.

Πιέστε εδώ για να διαβάστε τις αγγελίες αναζήτηση προσωπικού της Hyundai. 

Τέλος διανομείς, αποθηκάριους αλλά και κάποιους υπαλλήλους για το marketing αναζητά η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, μέλος του ομίλου εταιρειών Αutohellas,  η οποία δραστηριοποιείται  από το 1997 στην εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών αυτοκινήτου aftermarket στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιέστε εδώ για να δείτε τις αγγελίες αναζήτησης προσωπικού της ΕΛΤΡΕΚΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ