Η Tesla ζητά από ιδιοκτήτη 4.000 ευρώ για να ξεκλειδώσει την πλήρη αυτονομία του

Tesla Model S charging

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model S ανακάλυψε ότι η μπαταρία του αυτοκινήτου του έχει επιπλέον χωρητικότητα, την οποία «απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει» εκτός κι αν καταβάλλει 4.000 ευρώ.

Απογοητευμένος, ο συγκεκριμένος κάτοχος του Model S δημοσιοποίησε τα παράπονά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Reddit, λέγοντας ότι το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο έχει μπαταρία χωρητικότητας 90 kWh, αλλά ο ίδιος έχει στη διάθεσή του μόνο τις 60 kWh και η αμερικανική εταιρεία του ζητά αυτό το εξωφρενικό ποσό για να μπορέσει να «ξεκλειδώσει» την πλήρη δυναμική της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης έγραψε: «Πλήρωσα για ένα αυτοκίνητο με μπαταρία 60 kWh, οπότε θέλω μια μπαταρία 60 kWh έτσι ώστε να μη σπαταλώ τη δύναμη του αυτοκινήτου με το επιπλέον βάρος που έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία...

»Αν την έχω ήδη στο αυτοκίνητό μου, τότε θέλω να την αξιοποιήσω. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να πληρώσω το συγκεκριμένο ποσό, δεν βγάζει κανένα νόημα», συμπλήρωσε, προφανώς εκνευρισμένος o ιδιοκτήτης του Model S.

Στα σχόλια που ακολουθούν κάτω από τη δημοσίευσή του, λαμβάνει πολλές και διαφορετικές συμβουλές. Ορισμένες από αυτές τον προτρέπουν να αναζητήσει τη βοήθεια των hackers για να τον βοηθήσουν να ενεργοποιήσει την πλήρη χωρητικότητα της μπαταρίας χωρίς να ικανοποιήσει τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Tesla.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ