Νέες θέσεις εργασίας της Tesla στην Ελλάδα -Ποιες ειδικότητες αναζητά

Tesla

Αποφασισμένη να ενισχύσει περαιτέρω το δυναμικό της στην Ελλάδα είναι η Tesla, η οποία αναζητά προσωπικό για έξι διαφορετικές θέσεις εργασίας στην Άγια Παρασκευή.

Πέρα από το κέντρο service και παράδοσης αυτοκινήτων στου Ρέντη, πλέον η Tesla έχει και επίσημη αντιπροσωπεία η οποία έχει έδρα στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στη Λ. Κηφισίας 7.

Το πιο ενδιαφέρον τμήμα, ωστόσο, της Tesla επί ελληνικού εδάφους είναι το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στον Δημόκριτο, στην Αγία Παρασκευή, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό της ηγέτιδας δύναμης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης εξελίσσει – μεταξύ άλλων – κινητήρες και συστήματα διεύθυνσης, ενώ εξελίσσονται και ηλεκτρικά μοτέρ για το ανθρωποειδές της, το Tesla Bot.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Tesla «ποντάρει» πολλά στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης που διατηρεί και στα βόρεια προάστια και στο πλαίσιο αυτό, ενισχύει διαρκώς το εργατικό δυναμικό του με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλουν στην πρόοδο των ερευνών της.

Tesla θέσεις εργασίας

Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Tesla επιθυμεί να καλύψει 6 νέες θέσεις εργασίας, οι 3 εκ των οποίων αφορούν σε μόνιμες θέσεις εργασίας και οι υπόλοιπες σε πρακτική άσκηση-μαθητευόμενους.

Αναφορικά με τις μόνιμες θέσεις, η εταιρεία αναζητά έναν προγραμματιστή λογισμικού, ο οποίος θα αποτελεί ζωτικό μέρος της ομάδας σχεδίασης και βελτιστοποίησης ηλεκτροκινητήρων στο γραφείο της στην Αθήνα (Ελλάδα).

Απαραίτητη προϋποθέση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι απόφοιτοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Σχολών Πληροφορικής και να έχουν άριστη γνώση των MATLAB και Python.

tesla θέσεις εργασίας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η ομάδα Σχεδιασμού Ηλεκτρικών Μηχανών της Tesla αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με εμπειρία σε μοντελοποίηση και μετρήσεις στο πεδίο των ηλεκτρικών μηχανών. Όπως, επισημαίνει, η Tesla ο νέος εργαζόμενος θα θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ακρίβειας μοντελοποίησης, το σχεδιασμό ηλεκτρικών μηχανών, την ανάπτυξη πλάνων μετρήσεων και την εκτέλεση μετρήσεων σε σκληρά μαγνητικά υλικά.

Η τρίτη θέση μόνιμης εργασίας στην Tesla αφορά, τέλος, σε έναν ακόμα Ηλεκτρολόγο Μηχανικό που θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη προηγμένων λειτουργιών Matlab για τη μοντελοποίηση της απόδοσης του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ τις θέσεις εργασίας (μόνιμης απασχόλησης και μαθητείας) που αναζητά η Tesla, όπως και τα προσόντα που απαιτείται να έχει ο κάθε υποψήφιος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ