Η Tesla μάς μαθαίνει καραόκε με ένα σετ μικροφώνων

TeslaMic

Στο εσωτερικό ενός Tesla δεν πρόκειται να βαρεθείς καθώς εκτός των video games που θα βρεις στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μπορείς να εξασκηθείς στην τέχνη του καραόκε.

Αν δείτε τους επιβάτες ενός Tesla να κρατούν μικρόφωνα στα χέρια, τραγουδώντας το αγαπημένο τους άσμα μην παραξενευτείτε.

Κι αυτό γιατί η αμερικανική φίρμα, προσφέρει στον κατάλογο των αξεσουάρ της ένα σετ μικροφώνων, γνωστά και ως TeslaMic, τα οποία επιτρέπουν στους επιβάτες των μοντέλων της Tesla να εξασκούν την αγαπημένη τους συνήθεια ακόμα και όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σετ μικροφώνων της Tesla προσφέρεται για την ώρα μόνο στην κινεζική αγορά έναν 188 δολαρίων, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν η διάθεσή τους θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.

Η επιλογή της Κίνας για το λανσάρισμα της… μικροφωνικής της Tesla μόνο τυχαία δεν είναι βέβαια, καθώς πρόκειται για μια τεράστια αγορά η οποία τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην τέχνη του καραόκε.

Μία ακόμα κρίσιμη λεπτομέρεια που μένει να διευκρινιστεί είναι αν η λειτουργία του καραόκε θα είναι διαθέσιμη και εν κινήσει ή να θα πρέπει το αυτοκίνητο να είναι ακινητοποιημένο ώστε να μπορεί κανείς να χαρεί το αγαπημένο του τραγούδι μέσα από το ηχοσύστημα, πατώντας πάνω σε νότες και στίχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ