Η «σκοτεινή» πλευρά του Range Rover Sport

Range Rover Sport Stealth Pack

Η JLR παρουσίασε άλλη μια εξειδικευμένη έκδοση του Range Rover Sport, τη Stealth Pack, που ξεχωρίζει κυρίως από τον «σκοτεινό» σκούρο γκρι ματ χρωματισμό του αμαξώματός του.

Για την ακρίβεια, η ματ αυτή απόχρωση με την ονομασία Carpathian Gray προέρχεται από το προστατευτικό φιλμ που καλύπτει το αμάξωμα, και συνδυάζεται -για να συμπληρώσει αυτή τη «σκοτεινή» εικόνα- με λεπτομέρειες του αμαξώματος σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, το γυαλιστερό Narvik Black βρίσκεται στις λεπτομέρειες του προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ και στην οροφή, ενώ η όλη εικόνα συνδυάζεται με τις θηριώδεις -επίσης μαύρες- ζάντες των 23 ιντσών.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντάμε δέρμα Windsor είτε σε μαύρη απόχρωση Ebony είτε σε λευκή Light Cloud. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, η εικόνα συμπληρώνεται από διακοσμητικές λεπτομέρειες σκουρόχρωμου ξύλου.

Το Range Rover Sport Stealth Pack διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη 11,4 ιντσών για τα πολυμέσα, την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα, και 3D Surround Sound ηχοσύστημα 800 watt της Meridian με 19 ηχεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές στη γκάμα κινητήρα του Range Rover Sport για την έκδοση Stealth Black. Παραμένουν οι εξακύλινδροι Ingenium βενζίνης είτε diesel, που συνδυάζονται με γεννήτρια 48V και με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Στην κορυφή βρίσκονται οι υβριδικές εκδόσεις P460e και P550e που αποδίδουν 460 και 550 ίππους αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ