Η Skoda ετοιμάζει τη νέα Superb -Όλες οι αλλαγές

Skoda Superb

H νέα Superb ετοιμάζεται να παρουσιαστεί από τη Skoda και ήδη πολλές πληροφορίες του νέου μοντέλου έχουν γίνει γνωστές.

Το Νοέμβριο θα παρουσιαστεί από τη Skoda η νέα Superb και θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένη.

Ο σχεδιασμός της νέας μπερλίνας της Mlada Boleslav θα είναι ρηξικέλευθος – δεν ακολουθεί τη γνωστή σχεδιαστική «γλώσσα» Modern Solid. Διακατέχεται από πιο καθαρές γραμμές και εντονότερες νευρώσεις του αμαξώματος, καθώς και από τα νέα τραπεζοειδή φωτιστικά σώματα με πολλαπλά πολυεδρικά κρύσταλλα που παραπέμπουν στην αντίστοιχη παράδοση της Βοημίας.

Skoda Superb
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σχέση με την τρέχουσα γενιά της, η νέα Superb θα είναι μεγαλύτερη σε μήκος (στα 4,912 μέτρα για το Liftback και στα 4,902 μ. για το Combi) και 12 mm ψηλότερη, ώστε να προσφέρει -ακόμα- πιο μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.

Η Skoda Superb αναμένεται στους εμπόρους την Άνοιξη του 2024. Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, οι πληροφορίες αναφέρουν έναν βενζινοκινητήρα 150 ίππων με ένα ήπιο plug-in υβριδικό σύστημα 48V. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ηλεκτρική ενέργεια, θα ξεπερνά τα 100 χιλιόμετρα.

Skoda Superb
Το εσωτερικό της νέας Superb

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα των κινητήρων θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα ένα μοτέρ 1.5 TSI MHEV 150 ίππων DSG7, ένα 2λιτρο TSI DSG7 με 204 και 265 ίππους (4x4), ένα 1.5 TSI iV PHEV 204 ίππων DSG6, και ένα 2.0 TSI 204 ίππων DSG6. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εν ευθέτω χρόνω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Skoda Superb

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ